spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

A V-a ediție a Webinarului Conferința Prevenționiștilor

1 martie - 2 martie

Suntem încântați să vă invităm la a V-a ediție a Webinarului Conferința Prevenționiștilor – 1-2 martie 2024, cu tema provocatoare “Prevenția în vremea analfabetismului funcțional” – online pe platforma ZOOM.

Copii mai sănătoși, bunici mai autonomi, adulți mai activi: ce ar trebui să se întâmple pentru a deveni realitate aceste ”scenarii”?

Să facem copiilor educație pentru sănătate este imperativ pentru viitorul oricărei comunități.

Cine ar trebui să o facă? Părinții, medicul de familie, medicul școlarist, asistentul medical, asistentul medical comunitar, asistentul social, farmacistul, asistentul din farmacie, nutriționistul, cadrele didactice sau social media?

Cum ar fi să ne așteptăm ca toti aceștia să o facă? Fiecare cu partea lui. Dar care este partea fiecăruia?

Pentru soluții reale vă invităm să participați la începutul primăverii, pe 01-02 martie, la a 5-a ediție a Conferinței, unde vom vorbi despre „Prevenția în vremea analfabetismului functional”.

Obiectivul principal al celei de a V-a ediții a Conferinței Prevenționiștilor este de a găsi împreună căi de comunicare la care persoanele analfabete funcțional (44% dintre tinerii români sunt în această categorie) să adere: să înțeleagă cel puțin la nivel teoretic noțiunile medicale pe care le primesc de la dumneavoastră astfel încât să ajungă să le și pună în practică.

Aveți oportunitatea să accesați eficient și cu soluții bune de implementat informații valoroase, sub coordonarea Șef lucrări dr. Daniela Cîrnațu.

Mai multe informații referitoare la lectori și program: https://houston.ro/program-preventie/.

Ne găsiți și pe Facebook: https://www.facebook.com/HoustonNPAofficial/

Click aici pentru înscriere: https://houston.ro/inscriere-preventie/ !

Taxa de participare redusă este de 170 de lei (pentru medici, farmaciști) și 100 lei (asistenți) și este valabilă până la data de 18 februarie 2024 și se poate achita online aici: https://houston.ro/taxe-preventie/ .

Pentru detalii și suport înscriere discutați cu organizatorul de evenimente Andrei Lipeț, tel. 0756.055.501, mail andrei.lipet@houston.ro.

Evenimentul este creditat cu 16 EFC pentru farmaciști și 12 EMC membri OBBCSSR. Pentru medici si asistenti webinarul este in curs de creditare.

Webinarul este interdisciplinar și se adreseaza medicilor de familie, farmaciști, igieniști, epidemiologi, specialiști în sănătate publică, medicină școlară, nutriționiști, dieteticieni, asistenți medicali, membri OBBCSSR, specialități conexe (psihologi, fizioterapeuti)

Detalii

Începe:
1 martie
Se termină:
2 martie
Categorie Eveniment:
Site web:
https://houston.ro/program-preventie/

Organizator

Houston NPA
Telefon
021.317.09.43
Email
office@houston.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Online