spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferința „Afecțiunile Psihice și Bolile Somatice”

8 decembrie 2023

Dragi profesioniști din domeniul medical, Suntem încântați să vă invităm la un eveniment care promite să transforme perspectiva dumneavoastră asupra relației dintre sănătatea mentală și cea fizică. Vă așteptăm pe data de 8 Decembrie 2023 la conferința „Afecțiunile Psihice și Bolile Somatice”, coordonată de experți de renume în domeniu, Prof.univ.dr. Mirela Manea și Prof. univ. dr. Gabriela Radulian.

Ce vă așteaptă?
Într-o eră a provocărilor continue și a complexității vieții moderne, acest eveniment își propune să adune laolaltă perspectivele psihiatrice, dar și ale unor specialități conexe asupra unor manifestări somatice și asupra unor complicații generate de afecțiuni psihice. Vom explora împreună cum stresul și anxietatea pot evolua dincolo de simple stări interioare, generând afecțiuni serioase și necesitând o abordare medicală integrată.

De ce să participați?
Conferința noastră oferă o oportunitate de a întâlni profesioniști recunoscuți, care vor împărtăși din experiența lor printr-o serie de prezentări și sesiuni de Q&A. Este o ocazie de a vă extinde rețeaua profesională, de a face schimb de experiență cu colegi din domeniu, de a împărtăși cunoștințe și de a aborda terapii de tratament pentru pacienții dumneavoastră.

Cum vă puteți înscrie?
Locurile in sala sunt limitate, așa că vă încurajăm să vă asigurați participarea cât mai curând. Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă rugăm să accesați butonul de mai jos:

ÎNSCRIERE TAXĂ PARTICIPARE
Medici specialiști și primari: 150 lei Medici rezidenți și pensionari:100 lei, Asistenți: 75 lei

Detalii

Dată:
8 decembrie 2023
Site web:
https://medwayevents.ro/afectiunile-psihice-2023/

Organizator

Medway Events
Telefon
0744 366 199
Email
office@medwayevents.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Hotel Capital Plaza
Bulevardul Iancu de Hunedoara 54
București, 011745 România
+ Hartă Google
Telefon
+40 372 080 080
Vezi site-ul web Loc de desfășurare