spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Conferința de Cardiologie CARDIOGAL

10 octombrie - 12 octombrie

Dragi Colegi,

Cea de-a doua ediție a Conferinței de Cardiologie CARDIOGAL se va desfășura la Galați în perioada 10 – 12 Octombrie 2024, atât cu participare FIZICĂ, cât și cu transmisia ONLINE a lucrărilor științifice.

Suntem cu toții parte a unei comunități dedicate sănătății inimii, iar Conferința CARDIOGAL 2024 reprezintă o platformă importantă, prin intermediul căreia putem consolida legăturile profesionale cu numeroși experți români și străini. Alături de aceștia vom discuta despre prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor cardiovasculare, reunind terapiile de astăzi cu cercetările și studiile care modelează tratamentul de mâine.

Și în acest an, manifestarea va fi organizată sub egida Facultății de Medicină şi Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, precum şi a Colegiului Medicilor Galați.

Avem, așadar, onoarea de a vă invita să vă alăturați nouă la Galați, profitând de oportunitatea de a întâlni colegi din diverse specialități și de a discuta perspectivele acestui domeniu aflat în continuă schimbare.

Cu deosebit respect,

Președinte Conferință

Președinte Conferință

Președinte de Onoare

Președinte de Onoare

Vicepreședinte Conferință

Vicepreședinte Conferință

Vicepreședinte Conferință

latforma folosită pentru transmiterea ONLINE va fi ZOOM, iar datele de conectare vor fi transmise cu câteva zile înainte de startul manifestării. Locurile cu participare fizică sunt limitate, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor cu participare fizică nu este posibilă.

Taxele de participare includ:

  • accesul FIZIC si/sau ONLINE la toate sesiunile ştiintifice (unele sesiuni ştiințifice se pot desfaşura doar cu participare fizică, altele doar cu participare online, majoritatea hibrid) care au loc ȋn cadrul evenimentului;
  • accesul la materialele evenimentului;
  • programul final ȋn format tipărit și/sau online downloadabil de pe website-ul evenimentului;
  • certificatul de participare/absolvire  cu credite EMC pe baza prezenței la eveniment şi a transmiterii corecte a tuturor informațiilor solicitate prin formularul de ȋnregistrare.

Participanții care vor efectua înregistrarea după data de 01 octombrie 2024 nu vor mai putea primi materiale de eveniment în format fizic. Taxele de înregistrare garantează accesul la conținutul medical din cadrul manifestării (împreună cu serviciile mai sus menționate), în forma şi durata în care organizatorii facilitează accesul la acest conținut, fără a garanta o anumită durată de timp în zile sau ore pe parcursul unei zile din cadrul activității respective.

Participanții îşi asumă transmiterea corectă şi completă a tuturor informațiilor necesare pentru emiterea certificatelor de participare/absolvire.

Ȋnregistrarea la Conferința de Cardiologie CARDIOGAL 2024 presupune şi plata taxei de participare. Toate plățile taxelor de participare se fac ȋn lei, online cu cardul bancar către SC FOCUS EVENT SRL, RO 24361916 

Detalii

Începe:
10 octombrie
Se termină:
12 octombrie
Site web:
https://cardiogal.ro/

Organizator

Focus Event
Email
suport@focusevent.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Galati