spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferință Națională de Cancer Pulmonar

12 octombrie 2017 - 14 octombrie 2017

Stimaţi colegi,

Ne face o deosebită plăcere și onoare să vă invitam la un eveniment de amploare organizat sub egida Societăţii Române de Pneumologie în perioada 12 – 14 octombrie 2017 la Oradea, Hotel Ramada.

Acest eveniment inedit reunește 4 Conferințe Naționale:

  • A IX-a Conferinţă Naţională de Bronhologie organizată de Secţiunea de Bronhologie a SRP
  • A III-a Conferinţă Naţională de Cancer Pulmonarorganizată de Secţiunea de Cancer Pulmonar a SRP
  • A II-a Conferinţă Naţională de Boli Pulmonare Rareorganizată de Grupul de lucru pentru Deficit de Alfa-1 Antitripsină al SRP
  • Prima Conferinţă Naţională de Transplant Pulmonarorganizată de Grupul de lucru pentru Transplant Pulmonar al SRP.

Această serie de de manifestări medicale reprezintă o necesitate în contextul dezvoltări mijlocelor de diagnostic și tratament, în contextul abordării multidisciplinare a afecțiunilor respiratorii, și ,mai ales, în contextul  în care medicină personalizată devine din ce în ce mai prezentă în practica medicală curentă.

A IX-a Ediție a Conferinței Naționale de Bronhologie reprezintă o nouă ocazie pentru specialiştii pneumologi, bronhologi și practicieni de a avea un schimb util de informaţii într-un domeniu care îmbină cu profesionalism  abilităţile de clinician cu cele de diagnostic și tratament minim invaziv.

Cancerul pulmonar reprezintă una din principalele cauze de mortalitate datorată neoplaziilor, atât pentru barbați, cât și pentru femei. Conferința Națională de Cancer Pulmonar, aflată la a III-a ediție, găzduită în cadrul aceluiași eveniment amplu, subliniază importanța comunicării deschise între medicii specialişti pneumologi, oncologi, endoscopiști, radiologi, anatomo-patologi, chirurgi toracici, efectuarea schimbului de cunoştinte cu liderii de opinie prin intermediul prezentărilor și discuțiilor interactive din cadrul sesiunilor interdisciplinare.

A II-a ediție a Conferinței Naționale de Boli Pulmonare Rare va aborda tematica complexă a afecţiunilor pulmonare rare, afecţiuni ce reprezintă o provocare amplă pentru specialiştii în domeniu.

De asemenea, veți avea ocazia să participați la Prima Ediție a Conferinței Naționale de Transplant Pulmonar, subiect de importanţă extremă pentru pacienţii cu afecţiuni respiratorii severe, cu speranța de viață extrem de redusă, și, totodată un subiect controversat în acest moment în sfera managementului serviciilor de sănătate din România.

Vă spunem bun venit la mijloc de toamnă la Oradea!

Mihai Alexe – Președintele Conferinţei Naţionale de Bronhologie
Dorin Vancea – Președintele Conferinţei Naţionale de Cancer Pulmonar
Lavinia Davidescu – Președintele Conferinţei Naţionale de Boli Pulmonare Rare
Ioan Cordoș şi Cristian Oancea – Copreședinți ai Primei Conferinţe Naţionale de Transplant Pulmonar
Ruxandra Ulmeanu – Președintele Societății Române de Pneumologie

Detalii

Începe:
12 octombrie 2017
Se termină:
14 octombrie 2017
Site web:
: http://medevents.ro/srp2017/

Organizator

MedEvents
Telefon
0 364 146 681
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Hotel Ramada Oradea
Oradea, România + Hartă Google