spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala, Editia 2016

31 mai 2016 - 2 iunie 2016

Societatea Academica de Medicina a Familiei organizeaza in perioada 31 mai – 2 iunie, Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala care se va desfasura la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti.

Manifestarea se adreseaza medicilor din specialitatile cardiologie, medicina interna si medicina de familie si este acreditata de Colegiul Medicilor din Romania. La editiile anterioare au fost acordate 18 credite EMC.

Evenimentul pune accentul pe aspectele practice ale cardiologiei si abordării pacientului cardiovascular. Sunt expuse subiecte de mare actualitate din domeniul cardiologiei generale, constituindu-se intr-un excelent reper stiintific (diagnostic si terapeutic) pentru medicul de familie ce se ocupa de patologia cardiovasculara.

“Conferinta Nationala de Cardiologie in MG detine o importanta aparte atat pentru medicul de familie, cat si pentru medicul cardiolog, deoarece bolile cardiovasculare ocupa unul dintre primele locuri in patologia omului contemporan.” afirma Prof. Dr. Adrian Restian, Presedintele Societatii Academice de Medicina a Familiei.

Programul stiintific va cuprinde o sectiune interactiva cu tema Dialoguri CORDiale (moderata de Prof. Dr. Dan Dominic Ionescu si de Prof. Dr. Adrian Restian), dar si conferinte, simpozioane si workshop-uri.

Taxa de inregistrare la conferinta  este redusa (early-bird) pana la  22 aprilie si este 25 Euro. In perioada ulterioara taxa va deveni 35 Euro. Incepand cu 24 mai si in timpul conferintei, taxa de inregistrare va fi 45 Euro.

Dintre personalitatile care vor sustine prezentari in cadrul evenimentului se numara: Prof. dr. Maria Dorobantu, Prof. Dr. Adrian Restian, Prof. Dr. Corin Badiu, Prof. Dr. Dumitru Matei, Prof. Dr. Daniela Bartos, Conf. Dr. Roxana Darabont, Prof. Dr. Ion I. Bruckner, Prof. Dr. Doina Dimulescu, Prof. Dr. Ioana Grintescu, Prof. Dr. Decebal Hudita, Prof. Dr. Dan-Dominic Ionescu, Prof. Dr. Crina Sinescu, precum si alte persoane mentionate pe site-ul evenimentului.

In timpul conferintei, abonamentul la Revista Practica Medicala va putea fi achizitionat la un pret redus. Abonamentul ofera 5 credite EMC, credite suplimentare conferintei si are 4 aparitii/an.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va rugam sa accesati site -urile www.medica.ro sau  www.cardio.samf.ro

Contact: Iulia Nistoroiu  Project Manager Tel: 0742 155 510 E-mail: iulia@empire.com.ro

Detalii

Începe:
31 mai 2016
Se termină:
2 iunie 2016
Etichete Eveniment:
Site web:
www.cardio.samf.ro

Organizator

Empire Medical Events
Telefon
0742 155 510
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Crystal Palace Ballrooms
Calea Rahovei 198A
Bucuresti, România
+ Hartă Google