• banner catena
 • Loading Evenimente

  « Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

  Conferința Naționala de Neuroștiințe Moderne

  9 aprilie - 11 aprilie

  Dragi Colegi, Parteneri și Colaboratori,

  Suntem onorați să vă anunțăm că și în anul 2021 vom continua tradiția și vom organiza în același format virtual, ediția a II-a a Conferinței Naționale de Neuroștiințe Moderne „Terapia Durerii și Tulburări de Mișcare”, în perioada 09-11 aprilie 2021. În cadrul acestui eveniment, vom marca pe 11 aprilie și Ziua Internațională a pacientului cu Parkinson.

  Ziua internaţională a pacientului cu Parkinson este sărbătorită anual cu scopul creşterii nivelului de informare în ceea ce priveşte maladia Parkinson şi al impactului acesteia asupra individului, familiei şi societăţii.

  Știința nu ia pauză indiferent de vremuri. Principala problemă a lumii de azi este aceea a adaptării la noile vremuri. Prin urmare, tema generală propusă a acestei conferințe va fi: “Provocări și controverse pentru pacienții cu Parkinson în vremuri de pandemie”. Viata ni s-a schimbat mult și continuă să ni se schimbe. Am devenit mai solidari și așa trebuie să rămânem.

  Pandemia de COVID-19 a transformat spațiul virtual într-o nouă realitate care poate compensa momentan restricțiile impuse întâlnirilor în persoană, față în față, transformând Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne “Terapia Durerii și Tulburări de Mișcare” într-o experiență atractivă online, astfel că în scurt timp ne pregătim de această incursiune științifică în mediul virtual.

  Personalități de marcă din domeniul medical precum și din rândul pacienților cu Parkinson vor fi alături de noi toți pentru a ne împărtăși cu generozitate din experiența lor, întregul eveniment dorind a fi un dialog viu menit să clarifice diverse teme de discuție specifice bolii Parkinson.

  Sperând că vom reveni cât mai repede la normalitate, vă invităm să fiți alături de noi și în acest an. Ne dorim ca acest eveniment organizat sub forma unor cursuri prin internet, să reprezinte un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, care să genereze noi idei, concepte, strategii și abilități practice în domeniul Neuroștiințelor.

  Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 9-11 aprilie 2021, ca fiind ocupate cu lucrările Conferinței Naționale de Neuroștiințe Moderne “Terapia Durerii și Tulburări de Miscare”.

  Pentru că sănătatea voastră, a noastră și a celor de lângă noi este cea mai importantă!

  Evenimentul reprezintă o confirmare că orașul Iași a devenit un adevărat Centru de Excelență în domeniul medical și încă o dovadă că NEUROȘTIINȚA & NEUROEXCELENȚA sunt preocupări constante la Iași.

  REUȘIM NUMAI ÎMPREUNĂ!

  ÎNSCRIE-TE

  COMITET DE ORGANIZARE

  • PREȘEDINTE CONFERINȚĂ:  Șef Lucrări Dr. Lucian EVA
  • PREȘEDINTE EXECUTIV CONFERINȚĂ: Șef Lucrări Dr. Marius DABIJA
  • PREȘEDINȚI DE ONOARE CONFERINȚĂ: Conf. Univ. Dr. Horia PLEȘ, Prof. Univ. Dr. Bogdan O. POPESCU, Ing. Dan RAICAN
  • PREȘEDINȚI COMITET ȘTIINȚIFIC & ORGANIZARE CONFERINȚĂ: Prof. Univ. Dr. Nicolae IANOVICI, Ing. Sebastian DRĂGHICI
  • SECRETARI COMITET ȘTIINȚIFIC & ORGANIZARE CONFERINȚĂ: Assoc. Prof. Tudor CIUHODARU, Șef lucrări Dr. Bogdan DOBROVĂȚ, Asist. Univ. Dr. Bogdan COSTĂCHESCU, Dr. Cezar Eugen POPESCU
  • MEMBRII COMITET ȘTIINȚIFIC & ORGANIZARE CONFERINȚĂ: Acad. Prof. Univ. Dr. Liviu PENDEFUNDA, Prof. Univ. Dr. Danisia HABA, Prof. Univ. Dr. Anca SAVA, Prof. Univ. Dr. Dănuț COSTIN, Conf. Univ. Dr. Dan CUCIUREANU, Conf. Univ. Dr. Tudor CIUHODARU, Şef Lucrări Dr. Diana-Nicoleta HODOROG, Şef Lucrări Dr. Carmen Nicoleta FILIP, Dr. Gabriela Florența DUMITRESCU, Dr. Ion STRELȚOV, Dr. Liliana CUCOȘ, Dr. Marcela NOUR, Dr. Oana BISOC
  • LECTORI
  Conf. Univ. Dr. Diana Loreta PAUN Ing. Dan RAICAN Șef lucrări Dr. Marius DABIJA​
  Prof. Univ. Dr. Viorel SCRIPCARIU​Prof. Univ. Dr. Bogdan Ovidiu POPESCU​Conf. Univ. Dr. Horia PLEȘ
  Dr. Ovidiu Nicolae PALEA Dr. Amalia ENE​ Dr. Cosmin ALECU​Dr. Laoshi Doru UDIȘTEANU
  Andreea HARNA​Prof. Cristina PETRESCUProf. Dr. Emerit Rodica ALBUArt Terapeut Anca CILIAC​
  Acad. Prof. Univ. Dr. Liviu PENDEFUNDA​Conf. Univ. Dr. Dan CUCIUREANU​Prof. Univ. Dr. D. COSTIN​
  Prof. Univ. Dr. Danisia HABA​Prof. Univ. Dr. Anca SAVA​Prof. Univ. Dr. Maricel AGOP​Conf. Univ. Dr. Tudor CIUHODARU​
  Prof. Univ. Dr. Nicolae IANOVICI​Șef lucrări Dr. Bogdan DOBROVĂȚAsist. Univ. Dr. Bogdan COSTĂCHESCU​
  Dr. Gabriel CRUMPEI ​Dr. Ovidiu ALEXINSCHI​Cerc. St. Grad. I Dr. Călin Gheorghe BUZEA​

  Detalii

  Începere:
  9 aprilie
  Se termină:
  11 aprilie
  Sit web:
  https://neurostiinte.com.ro/

  Organizator

  Dimas Events
  Telefon:
  0730 808 778
  Sit web:
  dimas.com.ro

  Loc de întâlnire

  Online