spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferinta Naționala de Oncologie in Practica Medicala

25 martie 2021 - 27 martie 2021

În perioada 25-27 martie 2021 va avea loc o nouă ediție a Conferinței Naționale de Oncologie in Practica Medicală. Evenimentul se va desfăsura cu prezență fizică (numărul de participanți fizic va fi limitat conform normelor legale în vigoare la data desfășurării) și online live și înregistrat, facilitând reunirea unui număr mare de medici din toată țara, chiar în condițiile epidemiologice deosebite pe care le traversăm, precum și învățarea, actualizarea cunoștințelor și schimbul de informații.

Conferința se adresează medicilor din specialități medicale, chirurgicale, oncologie, radiologie și imagistică medicală, pediatrie și medicină de familie.

Conferința de Oncologie în Practica Medicală aduce la un loc specialistul oncolog și medicul de familie în dorința de a stabili un dialog activ și proceduri clare pentru abordarea pacientului oncologic în ambulator și spital.

Participanții fizic la Conferință vor putea urmări lucrările pe ecranul sălii ”Ion Heliade Rădulescu” – Academia Română și vor putea asista la sesiunile de Q&A cu moderatorii prezenți. Între lucrările și prezentările Conferinței, vor fi expuse „cartoane” promoționale cu partenerii Conferinței, precum și cu link-uri către zonele virtuale ale acestora.

Accesul online la lucrările Conferinței se va face pe baza contului de utilizator și a parolei furnizate de organizatori fiecărui participant validat. Toți participanții vor beneficia de o „bară de stare/de progres” cu ajutorul căreia vor ști în permanență dacă sunt eligibili pentru Certificatul EMC integral sau cât mai au audiat.

După încheierea Conferinței și în afara acesteia (fără creditare și fără evidența orelor de curs parcurse), cele mai multe dintre lucrări vor fi disponibile gratuit tuturor medicilor până la data de 24 aprilie 2021 (cu acordul scris al lectorilor/autorilor).

Website: https://onco.medica.ro/2021/

Detalii

Începe:
25 martie 2021
Se termină:
27 martie 2021
Categorie Eveniment:
Site web:
https://onco.medica.ro/2021/

Organizator

Empire Medical Events
Telefon
0742 155 510
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Online