spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferinta Nationala de Pediatrie

30 martie 2016 - 2 aprilie 2016

Avem placerea de a va invita la Conferinta Nationala de Pediatrie, ce se va desfasura la Bucuresti, in perioada 30 martie – 2 aprilie 2016, eveniment stiintific de amploare, organizat de Societatea Romana de Pediatrie.

Tematica abordata va acoperi intreaga patologie a copilului, fiind dezbatute teme de larg interes pentru practica pediatrica. Speakerii invitati sunt personalitati de prestigiu in domeniu, fiind unul dintre cele mai importante evenimente din sfera pediatriei. Sunt acordate spatii generoase pentru discutii, interactivitatea fiind o solutie practica, dar si un prilej pentru schimbul de informatii atat de util practicienilor care acorda asistenta medicala pediatrica.

Programul stiintific va cuprinde urmatoarele sectiuni: Conferinte, Simpozioane, Comunicari orale si Poster.
Conferintele vor aborda teme de larg interes pentru practica pediatrica, precum si aspecte de actualitate din aria patologiei copilului si vor fi sustinute de personalitati de prestigiu din domeniul pediatriei.

Va asteptam cu drag, avand, ca si pana acum, speranta unei interactiuni stiintifice fructuoase!

Prof. Dr. Marin BURLEA

Presedintele Societatii Romane de Pediatrie

Loc desfasurare: Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms

Adresa este Calea Rahovei nr. 198A, Sector 5.
Mijloace de transport în comun: Autobuze: 117, 173, Tramvai: 23,32.

Crystal Palace Ballrooms este unul dintre cele mai moderne centre de conferinte din Bucuresti, fiind situat in imediata apropiere a Palatului Parlamentului.
Centrul dispune de sali de conferinte dotate la cele mai inalte standarde, precum si de o parcare de peste 350 de locuri. Accesul este facil si cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.

Organizare sali
– Sala Curs A (Sala Bucuresti), capacitate 900 locuri: aici vor avea loc conferintele plenare, prezentarea ghidurilor si simpozioanele satelit.
– Sala Expo A (Sala Londra): aici va functiona Secretariatul, expozitia medicala a partenerilor majori si coffee-break-urile.
– Sala Cocktail/Sala Curs C (Sala Atena): aici se vor desfasura Cocktail-urile oficiale si in ziua de Sambata vor fi sustinute Prezentari orale.
Nota: Salile 1,2 si 3 sunt interconectate pentru a usura accesul.

– Sala Curs B/Postere (Sala Roma), capacitate 350 locuri: aici vor avea loc expunerea si sustinerea posterelor, comunicari orale si prezentari de produs.
– Sala Expo B (Sala Viena): aici va functiona expozitia de aparatura medicala, de generice si produse naturiste.

Detalii

Începe:
30 martie 2016
Se termină:
2 aprilie 2016
Etichete Eveniment:
, ,
Site web:
http://cnped.ro/2016/

Organizator

Empire Medical Events
Telefon
0742 155 510
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Crystal Palace Ballrooms
Calea Rahovei 198A
Bucuresti, România
+ Hartă Google