spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferință Națională de Pneumologie Pediatrică

3 mai 2018 - 5 mai 2018

Dragi colegi,

Îmi face o deosebită plăcere și onoare să vă invit în numele Comitetului de Organizare și al Comitetului Științific să participați la cea de a VIII-a Conferință Națională de Pneumologie Pediatrică cu participare internațională, care va avea loc la București, în perioada 3-5mai 2018.

Această Conferință reprezintă singura manifestare științifică dedicată în exclusivitate patologiei pulmonare a copilului. Paralel cu progresele mondiale înregistrate în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulmonare pediatrice, s-a simțit nevoia organizării unor întâlniri cu specialiști în domeniu pentru a împărtăși din experiențe, de a învăța unii de la ceilalți care sunt cele mai eficiente modalități de abordare a copiilor care prezintă afecțiuni pulmonare.

Acest eveniment de anvergură reuneşte personalităţi marcante ale pneumologiei pediatrice contemporane din ţară și din străinătate, reprezentând garanţia calităţii știinţifice a acestei manifestări științifice. Temele principale ale conferinței acoperă o gamă largă de subiecte semnificative pentru preocupările actuale ale pneumologiei pediatrice româneşti.

Vă aștept cu drag,
Prof. univ. dr. Doina Anca Pleșca

Detalii

Începe:
3 mai 2018
Se termină:
5 mai 2018
Site web:
https://www.pneumologiepediatrica2018.ro/

Organizator

Romanian Travel

Loc de desfășurare

Bucuresti, România + Hartă Google