spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Conferința Societății Române de Ginecologie Oncologică

27 iunie - 29 iunie

Dragi colegi,

Ne bucurăm să vă invităm la Conferința Societății Române de Ginecologie Oncologică (SRGO), care se va desfășura în frumosul oraș Timișoara. Evenimentul se va axa pe aspecte practice, pe ultimele protocoale de diagnostic și tratament și pe noile evoluții de tehnică chirurgicală în această supra-specializare de vârf a obstetricii și ginecologiei, ce îmbină o chirurgie ginecologică de top – deschisă și minim invazivă – cu elemente de chirurgie digestivă, urologică, plastică, vasculară, etc.

Programul științific va include prezentări interactive susținute de experți recunoscuți pe plan național si internațional, sesiuni de demonstrații video operatorii și intervenții chirurgicale transmise live practicate de echipa d-lui Prof. Univ. Laurențiu Pirtea.

Evenimentul va fi o oportunitate excelentă de a ne întâlni și de a interacționa cu toți specialiștii din domeniul chirurgiei oncologice ginecologice, atât din institutele oncologice, cât și din clinicile universitare și din spitalele publice și private din țară, schimbând experiențe și idei într-un mediu prietenos și stimulant. Având în vedere interesul și experiența voastră de chirurgi ginecologi, suntem convinși că veți aprecia acest eveniment și vă invităm pe toți să participați cu lucrări științifice și montaje video cu tehnici chirurgicale oncologice.

Vă așteptăm cu drag!
Cu respect,

Echipa organizatoare

Loc de desfășurare

Timisoara Convention Center