spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă / Conferința Anuală a Societății Române Retina

23 iunie 2016 - 26 iunie 2016

Stimați colegi,

            Suntem onorați să vă invităm la cel de-al  treilea Congres al Societății  Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă șiConferința Anuală a Societății  Române Retina  care va avea loc în perioada 23-26 Iunie 2016, Hotel EUROPA – Eforie Nord

Îl așteptăm cu drag din Japonia pe Dr. Takayuki Akahoshi, o legendă vie a oftalmologiei mondiale, probabil cel mai rapid chirurg de cataractă, care ne va prezenta solutii rapide și eficiente de rezolvare a cazurilor dificile precum și modalitatea prin care operează peste 10.000 de cataracte anual.

Un nume de prestigiu este și doamna Elizabeth Affel din Statele Unite ale Americii care va sustine prelegeri și cursuri despre excelentta în ecografia oculo-orbitară.

Am încercat să menttinem și să dezvoltăm sesiuni interesante. În acest sens sesiunea cazurilor interactive vă invită să participati prin răspunsuri la rezolvarea unor cazuri particulare deosebite.

Am introdus și o sesiune nouă, cea a “coșmarurilor” atât de prezente în cazuistica cotidiană cu evoluttie și final neprevazut.

Am acordat o atenttie deosebită și crosslinking-ului care a început să aibă indicattii lărgite și a cărui eficientă este tot mai apreciată în practica de zi cu zi.

Vor fi multi invitatti din străinătate iar simpozioanele firmelor partenere vor avea o tentă știintifică accentuată.

Ca și anul trecut, Congresul SRCCR va fi precedat de Conferinta Anuală a Societătii Retina, a cărei temă principală este folosirea OCT-ului în practica curentă dar și subiecte de excelenttă din chirurgia vitroretiniană.

Pe parcursul congresului se vor organiza separat și cursuri de OCT (Zeiss), ecografie oculo-orbitară (începători și avansatti) (Farmatin) și implantarea lentilelor torice (Alcon).

În concluzie, acestea ar fi câteva dintre motivele pentru care vă invit să luați parte la această manifestare gândită ca o mini-vacanță științifică condimentată cu un program

social adecvat.

Vă aștept cu drag,

Dr. Călin Petru Tătaru

Președinte SRCCR

 

ANUNȚ IMPORTANT!

Datorită solicitării colegilor am prelungit termenul de plată al taxei de membru și de participare la congres până la data de 10 Iunie 2016.

Rezidenții vor avea tariful redus până la înscrierea on site.

Taxele de însoțitor în valoare de 250 lei sunt necesare pentru obținerea voucherelor de acces la programul social. Pentru copii sub 14 ani se va achita o taxă de 150 Lei.

Deoarece la cursurile organizate (OCT, ecografie oculo-orbitară, implantare lentile torice) spațiul este limitat, vă rog să vă înscrieți din timp la secretariatul congresului.

Pentru informații suplimentare

Dr. Constantin Mihai – officesrccr@gmail.com

Dr. Anca Dogaroiu ancapuscasumd@gmail.com

Dr. Theodor Badiu – 0752 168809 – srccr2016@palomatours.com

www.srccr.ro

 

Detalii

Începe:
23 iunie 2016
Se termină:
26 iunie 2016
Site web:
http://srccr2016.medical-congresses.ro

Organizator

Paloma Tours SRL
Telefon
0264 425 555
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Hotel Europa
Eforie Nord, România + Hartă Google