spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congres Național de Radiologie și Imagistică Medicală

21 septembrie 2023 - 24 septembrie 2023

Dragi colegi, stimați invitați,

În numele Societății de Radiologie și Imagistică Medicală din România îmi revine deosebita plăcere să anunț organizarea Congresului Național de Radiologie și Imagistică Medicală din România, în Craiova, la Teatrul Național Marin Sorescu, în perioada 21-24 Septembrie 2023.

După aproximativ 20 de ani Congresul Național de Radiologie este readus in Cetatea Băniei, acest congres fiind o oportunitate valoroasă pentru profesioniștii din domeniul radiologiei de a se întâlni, a împărtăși cunoștințe și a discuta despre ultimele dezvoltări și tendințe în domeniu.

Anul 2023 este anul în care Societatea Europeană de Radiologie (ESR) îmbrățișează și invită Societatea de Radiologie și Imagistică Medicală din România să prezinte în cadrul Congresului European de Radiologie, desfășurat la Viena, ultimele dezvoltări ale imagisticii din România. Astfel  o noutate anul acesta este cursul precongres, ESOR VISITING PROFESSORSHIP PROGRAMME, realizat cu ajutorul Societății Europene de Radiologie, care va avea ca invitați personalități marcante ale radiologiei internaționale.

Având în vedere reunirea la Craiova a specialiștilor în domeniul radiologiei si imagisticii din toate centrele universitare din România și Europa, vă așteptam cu drag, într-un număr cât mai mare, pentru că numai împreună vom reuşi să facem din acest eveniment un SUCCES!

Prof. univ. dr. Ioana Gheonea
Președinte SRIMR

Detalii

Începe:
21 septembrie 2023
Se termină:
24 septembrie 2023
Site web:
https://srim2023.medical-congresses.ro/

Organizator

Loc de desfășurare

Teatrul National Marin Sorescu
Craiova România + Hartă Google