spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congres “Progrese în Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară”

26 mai 2022 - 28 mai 2022

Mesaj de invitație

Este plăcerea și privilegiul nostru să vă invităm la cea de-a IV-a ediție a Congresului “Progrese în Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară” împreună cu al XIII-lea Congres Național al Societății Române de Angiologie și Chirurgie Vasculară, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 26-28 mai 2022, eveniment pe care îl vom organiza de această dată, în format hibrid.

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la înființarea Institutului Inimii, din Clinica de Cardiologie, Clinica de Chirurgie Cardiovasculară și Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă, de către cel al cărui nume îl poartă în prezent, și anume Prof. Dr. Nicolae Stăncioiu.

Acest eveniment își propune să ofere participanților, o revizuire cuprinzătoare a celor mai importante progrese, care au fost făcute în chirurgia cardiacă minim invazivă, chirurgia cardiacă a adultului și chirurgia cardiacă pediatrică, chirurgie vasculară, angiologie și nu în ultimul rând cardiologia clinică și intervențională, cu scopul îmbunătățirii cunoștințelor și abilităților medicale, în acest domeniu. Pe parcursul celor 3 zile, va avea loc o selecție a celor mai reprezentative lucrări, cursuri, workshop-uri, ce vor fi supuse discuțiilor și comentariilor. Vor fi organizate și sesiuni dedicate tinerilor rezidenți și studenți, asistenților medicali și tehnicienilor perfuzioniști. Activitățile programului vor fi conduse de experți și speakeri din diferite instituții de renume.

Sperăm că vă veți bucura de întâlnire și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Cluj-Napoca, în 2022!

Președinte Congres

Conf. Dr. Adrian Molnar

 

TAXE DE PARTICIPARE

Taxe de participare On-Site RON
Medic specialist, primar 500
Medic rezident 250
Asistent medical 250
Taxă seară festivă medic specialist, primar, rezident si asistent medical 150
Taxă însoțitor pentru seară festivă 150

 

Taxe de participare On-line RON
Medic specialist, primar 100
Medic rezident 50
Asistent medical 50
Student Gratuit

 

 

 

Detalii

Începe:
26 mai 2022
Se termină:
28 mai 2022
Site web:
https://cardiocluj.ro

Organizator

EventsDesign