spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congres v-SRATI 2021

15 septembrie 2021 - 19 septembrie 2021

Dragi prieteni, colegi,

Ultimul an a fost unul dificil, cu schimbări de situație neașteptate, cu reconfigurarea multor repere de viață pe plan personal și profesional. După un astfel de an care ne-a testat limitele, dar ne-a și provocat să dăm totul și chiar mai mult în răspunsul nostru la urgența și gravitatea unei pandemii, specialitatea noastră, anestezia-terapia intensivă, continuă demersul educațional, cu noile soluții de conectare și comunicare.

Astfel, după organizarea în premieră în format online a Congresului Național v-SRATI 2020 și a inițierii seriei de webinarii S.R.A.T.I. (începută în luna decembrie a anului trecut), lansăm o nouă ediție a Congresului Național SRATI în format exclusiv virtual.

Deși ne-am dorit să oferim o formulă hibridă de participare (atât în persoană, cât și virtual), care să ne permită tuturor să ne reunim  la Sinaia, locul de suflet al congreselor noastre naționale de mai bine de un deceniu, am decis să optăm pentru organizarea Congresului Național în platforma online v-SRATI 2021, dat fiind contextul pandemic, riscant și imprevizibil.

Platforma v-SRATI 2021 aduce noi facilități pentru ediția din acest an, ce permit comunicarea, promovarea și expunerea produselor și serviciilor, dezvoltate pentru a oferi întregii comunități A.T.I. multiple posibilități de exprimare și conectare.

Așa cum v-am obișnuit, alături de invitații și prietenii noștri din toate colțurile lumii, suntem în curs de pregătire a unui program științific divers, actual, incitant și necesar.

Cum pandemia SARS-CoV-2 continuă să aibă un impact asupra pacienților noștri, asupra forței de muncă din domeniul sănătății și asupra modului în care este oferită îngrijirea, programul Congresului se va concentra pe cele mai recente progrese și controverse în cercetare ale tuturor profesioniștilor, specialiștilor A.T.I., dar și pe siguranța actului medical, cu experiențe și soluții proprii.

Congresul nostru național este spațiul unde vă puteți face auzită vocea, așa că vă invit să vă înscrieți, să participați activ, să trimiteți contribuții științifice pentru realizarea unui program cât mai cuprinzător, relevant și util specialității noastre.

Uniți suntem puternici, suntem S.R.A.T.I. !

Cu prietenie,

 

Prof. Dr. Șerban-Ion Bubenek-Turconi

Președinte Congres Național v-SRATI 2021

Președinte Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă – S.R.A.T.I.

Membru al Board-ului de Conducere al Societății Europene de Anestezie-Terapie Intensivă (ESAIC)

Președinte al Consiliului Societăţilor Naţionale din ESAIC

Şef Clinică A.T.I. Fundeni – U.M.F. „Carol Davila” București

Examinator Internațional pentru Diploma Europeană de Anestezie-Terapie Intensivă

Șef Secție A.T.I. 1 – I.U.B.C.V. „Prof.C.C.Iliescu” București

Visiting Professor Tel Aviv University of Medicine – Israel

Assistant Étranger de l’Université Pitié-Salpêtrière, Paris VI – Franța

Detalii

Începe:
15 septembrie 2021
Se termină:
19 septembrie 2021
Categorie Eveniment:
Site web:
http://www.sraticongres.ro/

Organizator

Ralcom Exhibitions
Telefon
+40 210 58 14, 210 65 40
Email
office@ralcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Online