spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congresul Național al Societatii Romane de Chirurgie Pediatrica

25 octombrie 2023 - 29 octombrie 2023

Dragi colegi,

Mă bucur nespus să am ocazia de a vă invita la un nou eveniment organizat de Societatea Română de Chirurgie Pediatrică. De această dată, vă așteptăm cu entuziasm la Congresul Național SRCP 2023, manifestare științifică ce se va desfășura în perioada 25-29 octombrie, la Pentagon Events, București.

Ne propunem să oferim din nou o experiență sub semnul interactivității, continuând un dialog extrem de util, ce se va traduce într-un prilej valoros de educație medicală.

Temele abordate în cadrul sesiunilor științifice vor acoperi subiecte de actualitate, cu o înaltă calitate științifică. Suntem extrem de onorați că au acceptat invitația noastră specialiști de renume național și internațional, ale căror prezentări vor configura un program relevant, cu impact direct în activitatea noastră.

Vă invităm să participați activ la agenda Congresului prin înscrierea de rezumate științifice, beneficiind de ocazia de a vă prezenta rezultatele eforturilor profesionale celor mai buni specialiști din domeniu.

Ne dorim ca această ediție a Congresului să fie pentru toți cei implicați o experiență remarcabilă, un context adecvat pentru dezbatere și învățare. Sesiunile științifice, pletora de conferențiari, expoziția medicală specializată, oportunitățile de interacționare, toate acestea sunt premisele unui eveniment antrenant și dinamic, la care vă așteptăm cu drag!

Cu cele mai bune gânduri,

Conf. Univ. Dr. Laura Bălănescu
Președinte Congres SRCP 2023
Președinte Societatea Română de Chirurgie Pediatrică

Detalii

Începe:
25 octombrie 2023
Se termină:
29 octombrie 2023
Categorie Eveniment:
Site web:
https://ralcom.eventsair.com/srcp-2023/

Organizator

Ralcom Exhibitions
Telefon
+40 210 58 14, 210 65 40
Email
office@ralcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Pentagon Events
Bulevardul Expoziției, nr 150
Bucuresti, Bucuresti 011353 România
+ Hartă Google
Telefon
0771 251 554
Vezi site-ul web Loc de desfășurare