• banner catena
 • Loading Evenimente

  « Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

  Congresul Naţional de Cardiologie

  16 septembrie / 8:00 - 19 septembrie / 17:00

  Societatea Română de Cardiologie organizează în perioada 16-19 septembrie 2020, online, a 59-a ediţie a Congresului Naţional de Cardiologie, un eveniment reper pentru întreaga comunitate medicală românească şi nu numai, ce aduce împreună peste 3000 de participanţi, medici din România şi din tările vecine.

  Ediţia din acest an se va desfăşura sub formă de virtual meeting.

  Manifestarea ştiinţifică este o excelentă oportunitate pentru participanți să găsească răspunsuri concrete la diferite situații întâlnite în practica lor medicală, prin intermediul unui program științific de top ce cuprinde cele mai noi descoperiri medicale, studii de caz, sesiuni și cursuri practice.

  În fiecare an, Congresul se bucură de prezenţa a peste 40 de speakeri din străinătate, lideri de opinie importanţi din întreaga lumea, precum şi de parteneriatul cu entităţi ştiinţifice importante, precum:Societatea Europeană de Cardiologie (ESC), Asociaţia Europeană de Imagistică Cardiovasculară (EACVI), etc.

  Congresul Național de Cardiologie se mândreşte, de asemenea, cu o zonă expozițională spectaculoasă, în cadrul căreia sunt prezentate cele mai inovatoare dispozitive ale companiilor farmaceutice partenere, susținând astfel cercetarea științifică la cel mai înalt nivel.

  Chiar dacă acest Congres are o lungă și somptuoasă istorie, fiecare ediție nu încetează să surprindă.

  Evenimentul este creditat de către Colegiul Medicilor din România cu credite de Educaţie Medicală Continuă.

  Detalii

  Începere:
  16 septembrie / 8:00
  Se termină:
  19 septembrie / 17:00
  Sit web:
  https://www.mediamed.ro/portfolio/congresul-national-de-cardiologie-editia-a-59-a/

  Organizator

  Mediamed
  Sit web:
  http://www.mediamed.ro

  Loc de întâlnire

  Online