spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congresul Național de Chirurgie Estetică

10 mai - 12 mai

Stimați colegi și colege,

Cu bucurie și mândrie, Societatea Română de Chirurgie Estetică (SRCE) vă invită într-un cadru minunat, chiar în inima pitorească a Deltei Dunării, la un eveniment științific deosebit: Congresul Național de Chirurgie Estetică 2024. Acesta va aduce împreună elitele chirurgiei estetice din țara noastră, alături de cei mai talentați rezidenți și tineri specialiști din domeniul nostru. Ne aflăm în fața unei oportunități remarcabile de a ne conecta, de a ne îmbogăți cunoștințele și de a celebra triumful chirurgiei estetice românești, atât din țară, cât și din diaspora.

Lista de subiecte și topicuri pe care le vom aborda în cadrul Congresului Național de Chirurgie Estetică 2024:

  • Chirurgia estetică și reconstructivă a sânului
  • Chirurgia conturului corporal
  • Chirurgia facială
  • Proceduri estetice minim invazive
  • Varia

Acest mesaj este o invitație la excelență în domeniul chirurgiei estetice, o ocazie de a învăța de la cei mai buni și de a contribui la dezvoltarea continuă a artei chirurgiei estetice. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să celebrăm împreună excelență în chirurgia estetică românească, în decorul fermecător al Deltei Dunării.

La finalul evenimentului, toți participanții vor primi un certificat de participare care specifică punctele CME (Educație Medicală Continuă).

Cu stimă,
Societatea Română de Chirurgie Estetică

Detalii

Începe:
10 mai
Se termină:
12 mai
Site web:
https://evenimente.srce.ro/

Loc de desfășurare

Complexul Lebăda
Biosfera Deltei Dunării România + Hartă Google