• banner catena
 • Loading Evenimente

  « Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

  Congresul Național de Dermatologie – Online

  14 octombrie - 18 octombrie

  Stimaţi colegi,

  Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la Congresul Naţional de Dermatologie cu participare internaţională care va avea loc în mediul virtual in perioada 14 – 18 octombrie 2020.

  Având ca experiență edițiile precedente ale Congresului, ne așteptăm la o manifestare de înaltă ținută, prin participarea unui număr mare de specialiști ai dermatovenerologiei naționale și internaționale.

  Vă invităm să contribuiți la programul științific prin trimirerea de lucrări pentru una dintre secțiunile Congresului: comunicare orală sau poster. Așteptăm să ne transmiteți, pe adresa de email office@srd.ro până la data de 10.10.2020 titlu lucrării, autorii, aparetenența acestora, informații pe care le veți regăsi în detaliu în documentul Indicații pentru realizarea lucrărilor.

  Lucrările prezentate în cadrul Congresului vor fi publicate în volumul de rezumate, dar cei care doresc sa publice sub forma unui articol, în revista “Dermatovenerologie”, revistă indexată BDI, trebuie să ne trimită lucrarea prezentată în extenso.

  Urmarea a numărului mare de participanți la Congresele din anii precedenți, suntem încredințați că veți răspunde invitației noastre și că veți fi parte, alături de colegii dvs., la un Congres în care se vor aborda cele mai recente abordări teoretice și aplicative, a perspectivelor și impactului asupra specialității dermatovenerologie prezente și viitoare.

  Pentru înscrieri vă rugăm să accesati https://inregistrare-congres.gamatravelevents.ro sau site-ul SRD www.srd.ro sectiunea destinate Congresului National de Dermatologie.

   

  !IMPORTANT Completarea CUIM pe formularul de inregistrare este obligatorie in vederea acordarii punctajului EMC de către CMR!

   

   Vă aşteptăm,

   Dr. Călin Giurcăneanu

  Preşedinte SRD

  Dr. Alin Nicolescu

  Secretar General

  Dr. Magda Constantin

  Trezorier SRD

  Detalii

  Începere:
  14 octombrie
  Se termină:
  18 octombrie
  Eveniment Category:
  Sit web:
  https://srd.ro/index.php/congresul-national-de-dermatologie-online-14-18-octombrie-2020

  Organizator

  Gama Travel Events
  Telefon:
  021-3107348
  Email:
  office@gamatravelevents.ro
  Sit web:
  www.gamatravelevents.ro

  Loc de întâlnire

  online
  România + Harta Google