spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congresul Naţional de Dermatologie

21 iunie 2023 - 24 iunie 2023

Stimaţi colegi,

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la Congresul Naţional de Dermatologie cu participare internaţională care va avea loc în perioada 21 – 24 iunie 2023 la Poiana Brașov, Centrul de conferințe Alpin.

Vă anunțăm pe acestă cale că au început înscrierile, iar în secțiunea dedicată Congresului Național de Dermatologie 2023 de pe site-ul www.srd.ro veți regăsi informații legate de înregistrarea participării, informații despre cazare dar și alte informații utile

Pregătim pentru dumneavoastră, împreună cu reputați lectori naționali și internaționali un eveniment de o înaltă ținută științifică în care vor fi abordate cele mai noi și mai importante subiecte de dermatovenerologie. Ne vom asigura că cele mai noi rezultate ale cercetăriilor științifice vă vor fi prezentate într-o manieră modernă, plăcută și ușor de asimilat, grație calităților excepționale ale speakerilor consacrați. Astfel, educația medicală continuă în rândul medicilor devine din obligație o plăcere și un prilej de a reîntâlni prieteni și mentori, dar și de a dezvolta noi colaborări profesionale.

Cu peste 1000 de participanţi în 2022 și peste 150 de lectori naționali și internaționali, Congresul Național de Dermatologie are un standard ştiinţific de înaltă valoare, programul științific al evenimentului fiind alcătuit din SESIUNI DE COMUNICĂRIPRELEGERI, SIMPOZIOANE EDUCAȚIONALE ȘI POSTERE, acestea având un impact teoretic şi practic imediat.

De asemnea, partenerii noștri din industria farmaceutică vor aduce în prim plan rezultatele celor mai noi cercetări științifice în domenii strategice ale dermatovenerologiei, contribund la dezvoltarea continuă a dermatologiei și a medicinei în general.

Pentru a contribui la dezvoltarea programului științific al CND 2023, așteptăm să ne transmiteți propunerile dvs. de lucrări pentru una dintre secțiunile CND: comunicare orală, prelegere sau poster, pe adresa de email office@srd.ro până la data de 10.05.2023 titlu lucrării, autorii, aparetenența acestora, informații pe care le veți regăsi în detaliu în documentul Indicații pentru realizarea lucrărilor.

Lucrările prezentate în cadrul Congresului vor fi publicate în volumul de rezumate, volum cu ISSN.

Cei care doresc sa publice sub forma unui articol, lucrarea prezentată  în cadrul programului științific al Congresului, în revista “Dermatovenerologie”, revistă indexată BDI,  trebuie să trimită lucrarea prezentată în extenso.

Vă așteptăm așadar, să trăim împreună experiența unui nou eveniment de marcă pentru dermatologia românească, în cadrul perfect pentru odihna activă, aerul pur existent în Poiana Brașov, puternic și ozonat, presiunea relativ scăzută și ionizarea intensă sunt factorii naturali care recomandă stațiunea pentru asimilarea de cunosținte noi dar și pentru relaxare.

Vă aşteptăm,

Prof. Dr. Călin Giurcăneanu

Preşedinte SRD

Dr. Alin Nicolescu

Secretar General

 

Conf. Dr. Magda Constantin

Trezorier SRD

Detalii

Începe:
21 iunie 2023
Se termină:
24 iunie 2023
Site web:
https://inregistrare.gamatravelevents.ro/

Organizator

Societatatea Romana de Dermatologie
Telefon
0372-929.106
Email
office@srd.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Centrul de Conferințe din Poiana Brașov
Strada valea draga 2a
Brașov, Poiana Brașov 500001 România
+ Hartă Google
Telefon
(0368) 103194