• banner catena
 • Loading Evenimente

  « Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

  Cursul de Pregătire Inițială în Protecție Radiologică

  12 ianuarie - 15 ianuarie

  Dragi colegi,

  Societatea Română de Fizică Medicală, Medical Physics Consulting SRL, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași în colaborare cu Human Brain Academy și Dimas Events, organizează în perioada 12-15 ianuarie 2022, în format online, la Iași, Cursul de Pregătire Inițială în Protecție Radiologică, Nivel 2 „PROTECȚIA RADIOLOGICĂ ÎN PRACTICA DE RADIOTERAPIE ȘI RADIOCHIRURGIE STEREOTACTICĂ”.

  Cursul este avizat de Comisia Națională pentru Controlul Activitatilor Nucleare (C.N.C.A.N.) și se desfășoară în conformitate cu Normele C.N.C.A.N.

  Manifestarea se va desfășura într-un format on-line. Vă invităm să ne fiți alături în organizarea acestui curs, diseminând această informație către toate persoanele interesate.

  Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 12-15 ianuarie 2022, ca fiind ocupate cu sesiunile Cursului de Pregătire Inițială în Protecție Radiologică, Nivel 2 „PROTECȚIA RADIOLOGICĂ ÎN PRACTICA DE RADIOTERAPIE ȘI RADIOCHIRURGIE STEREOTACTICĂ”.

  REUȘIM NUMAI ÎMPREUNĂ!

  Formular de înregistrare online la sesiunile cursului de radioprotectie: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMIcpys42AicLD06GRu33HtFB8IbyuPmzmOUhWRs2cd99pOQ/viewform?usp=sf_link

  Invitația și Programul Final al cursului de radioprotecție avizat CNCAN, pot fi descărcate accesând link-ul următor: http://s.go.ro/2o3me8mc

  Detalii

  Începere:
  12 ianuarie
  Se termină:
  15 ianuarie

  Organizator

  Dimas Events
  Telefon:
  0730 808 778
  Sit web:
  dimas.com.ro

  Loc de întâlnire

  Online