spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Iasi Arrhythmia Forum

30 martie 2021 - 4 aprilie 2021

Dragi colegi,

Ediția a 2-a a International Iasi Arrhythmia Forum (IAF) va avea loc la Iași, România, în perioada 31 martie – 4 aprilie 2021. Această conferință a fost programată inițial în perioada imediat următoare Congresului EHRA 2021. Prin modificarea datei Congresului EHRA 2021, în contextul pandemiei COVID, manifestarea noastră va precede manifestarea europeană, ceea ce reprezintă o provocare suplimentară pentru organizatori.

IAF este concepută astfel încât să îmbunătățească procesul de formare a electrofiziologilor din România, respectiv Europa Centrală și de Est. Programul a fost creat astfel încât să acopere ariile esențiale ale electrofiziologiei, de la cele mai simple la cele mai complexe. Suplimentar, în acest an, vom avea două sesiuni speciale: Aritmii și Cardiomiopatii Ereditare și Pacingul sistemului excitoconductor. Un număr important de lectori internaționali au răspuns invitației de a fi alături de noi, însă având în vedere restricțiile generate de pandemia COVID-19, organizarea manifestarii se va realiza în format online webinar cu ajutorul platformei ZOOM. Detalii legate de modalitățile de conectare și operare la eveniment vor fi comunicate de către organizatori în proximitatea perioadei de desfășurare.

Municipiul Iași este al doilea ca mărime din România și cel mai important centru politic, economic și cultural al provinciei istorice Moldova. Este unul dintre cele mai vechi orașe din România, fiind considerat de mulți una dintre capitalele istorice ale României. Orașul vibrează prin energia datorată numărului ridicat de tineri studenți, Iașiul fiind unul dintre centrele academice cele mai mari și mai importante din România. Totodată, orașul oferă experiență culturală inedită, datorată multitudinii clădirilor istorice și de patrimoniu și a celor peste 100 de biserici și mănăstiri ortodoxe. Regiunea are o tradiție bogată viticolă, prin podgoriile și cramele care datează încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare (1457-1504). Astfel, Iașiul reprezintă o destinație care oferă întotdeauna experiențe noi și plăcute fiecărui vizitator.

Vă înaintăm cu drag această invitație de a participa la conferința noastră și sperăm că ne veți bucura cu prezența dumneavoastră.

Vă mulțumim anticipat!

Cu aleasă considerație!

 

Președinţi de Onoare IASI ARRHYTHMIA FORUM 2021

Josep Brugada, MD, PhD University of Barcelona, Barcelona, SpainKenneth Ellenbogen, MD Virginia Commonwealth University, Richmond, VA, USA

Președinţii IASI ARRHYTHMIA FORUM 2021

 

Dan N. Tesloianu, MD, PhD

Spitalul Clinic Judeţean Universitar de Urgenţe ” Sf. Spiridon” Iaşi, Romania

 

 

 

 

Mihail G. Chelu, MD, PhD

Baylor College of Medicine, Houston, TX, United States

 

 

 

 

Radu N. Ciudin, MD, PhD

Institutul de Urgente pentru Boli Cardiovasculare “C.C.Iliescu” Bucuresti, Romania

 

 

 

Antoniu O. Petriş, MD, PhD

Spitalul Clinic Judeţean Universitar de Urgenţe ” Sf. Spiridon” Iaşi, Romania

 

 

 

Limita de ȋnregistrare gratuită a participanţilor români, 1000 de medici și 200 de asistenți, cu specialităţile cardiologie,  chirurgie vasculară şi cardiovasculară, medicină internă, medicină de urgenţă şi anestezie-terapie intensivă a fost atinsă. 

Medicii români din toate specialităţile pot continua ȋnregistrarea la manifestare accesând unul dintre pachetele de mai jos care presupun plata taxei de participare.

PACHET SALA 1 – este destinat tuturor participanţilor indiferent de specialitate care doresc să fie prezenţi la lucrările din Sala 1. Acest pachet cuprinde participarea la ȋntreaga activitate ştiinţifică a manifestării care se va desfăşura ȋn sala 1 conform programului şi va permite obţinerea de către participanţi a livrabilelor (informaţii de conectare, certificate de participare etc) aferente doar activităţilor din aceasta sală.

PACHET SALA 2 – este destinat tuturor participanţilor indiferent de specialitate care doresc să fie prezenţi la lucrările din Sala 2. Acest pachet cuprinde participarea la ȋntreaga activitate ştiinţifică a manifestării care se va desfăşura ȋn Sala 2 conform programului şi va permite obţinerea de către participanţi a livrabilelor (informaţii de conectare, certificate de participare etc) aferente doar activităţilor din aceasta sală.

Pachet cu ȋnregistrare gratuită (doar pentru medicii străini ȋncepând cu 3 februarie 2021)

Detalii

Începe:
30 martie 2021
Se termină:
4 aprilie 2021
Site web:
https://iasi-arrhythmia.ro/

Loc de desfășurare

Online