spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

InterDiab

3 martie 2022 - 5 martie 2022

Asociaţia pentru Studii Reno-Metabolice şi Nutriţionale (ASRMN) are plăcerea de a vă invita să participaţi la cea de-a 8-a ediţie a Conferinţei Internaţionale Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat şi al Complicaţiilor Sale (InterDiab), ce se va desfăşura în perioada 3-5 martie 2022, în format hibrid, fizic şi online pe https://interdiab.mediamed.ro/.

Prin acest eveniment științific care va reuni un număr remarcabil de profesioniști din specialități precum diabet, nutriție și boli metabolice, cardiologie, endocrinologie, nefrologie, neurologie, ne propunem să evidențiem importanța parcurgerii ultimelor studii și standarde terapeutice într-o întâlnire interdisciplinară. Tema generală a INTERDIAB 2022 este Diabetul zaharat – interferențe în medicina internă, și va aduce împreună invitaţi prestigioşi din România și din străinătate, din ţări precum Grecia, Italia, Turcia, Germania, Portugalia, Israel, Marea Britanie, SUA, Ungaria.

Mai multe informaţii privind modalitatea de participare şi înscriere vor fi disponibile în curând pe platforma evenimentului https://interdiab.mediamed.ro/!

Conferința InterDiab 2022 este organizată în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Prof. Dr. N.C. Paulescu”, Societatea Română de Cardiologie, Societatea Română de Endocrinologie și Societatea Română de Nefrologie.

Cu alese gânduri,

Prof. Dr. Cristian Serafinceanu

Preşedintele Comitetului de Organizare INTERDIAB 2022

Preşedinte, Asociaţia pentru Studii Reno-Metabolice şi Nutriţionale (ASRMN)

Detalii

Începe:
3 martie 2022
Se termină:
5 martie 2022
Site web:
https://interdiab.mediamed.ro

Organizator

Mediamed
Telefon
031 101 3221
Email
office@mediamed.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Hibrid