spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Managementul Diabetului Zaharat – centrat pe pacient Ploiesti

8 mai 2020

Vă invităm să participați la programul SMARTDIAB 2020, organizat sub egida Academiei de Științe Medicale.

Acesta va fi coordonat științific de doamna Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian și va include trei conferințe multidisciplinare a căror tematică este legată de abordarea multidisciplinară a complicațiilor pacientului cu diabet zaharat.

Evenimentul vă oferă informații noi și utile pentru practica zilnică, atât a medicilor specialiști, cât și a medicilor de familie implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet zaharat. Conferințele oferă participanților oportunitatea de a prezenta și împărtăși experiențe și de a explora noi direcții și abordări referitoare la pacientul cu diabet zaharat. Diagnosticul cât mai precoce al diabetului zaharat, intervenția prin optimizarea stilului de viață și tratament specific, controlul metabolic și reducerea factorilor de risc cardiovasculari, realizează o abordare multifactorială care vizează reducerea riscului de apariție a complicatiilor cronice micro și macrovasculare.

Conferințele vor reuni medici din diverse specialități medicale (diabet nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, nefrologie, dermatologie, chirurgie, medicină de familie, endocrinologie, medicină internă, pediatrie). Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC pe specialitățile implicate.

Programul va cuprinde prezentări ale unor lideri de opinie de top la nivel național în domeniul abordat și va reuni medici primari, specialiști și rezidenți în audiență.

Detalii

Dată:
8 mai 2020
Categorie Eveniment:
Site web:
https://medwayevents.ro/descriere-smartdiab-2020-targu-jiu/

Organizator

Medway Events
Telefon
0744 366 199
Email
office@medwayevents.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Ploiesti
Ploiesti, + Hartă Google