spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Managementul principalelor boli inflamatorii reumatologice

10 februarie 2023

Stimaţi colegi,

            Îmi face o deosebită plăcere ca în numele Societăţii Române de Medicină Internă să vă invit să participaţi la cea de-a treia ediţie a cursului de managementul actual al principalelor boli inflamatorii reumatologice.

            De ce am ales acest subiect? Pentru că heterogenitatea afectării multisistemice, particularităţile paraclinice şi, nu în ultimul rând, potenţialul crescut de morbiditate, mortalitate şi handicap le fac să fie o provocare pentru orice medic implicat în tratarea lor. Complexitatea acestor afecţiuni explică necesitatea frecventă de abordare cu echipe multidisciplinare ce includ reumatologul dar şi medicul de medicină internă, pneumologul, nefrologul, cardiologul, gastroenterologul si nu numai. Din fericire, se poate spune fără a exagera că ultimii ani au venit cu progrese terapeutice uimitoare care au schimbat semnificativ managementul şi prognosticul acestor pacienţi.

       Ne-am propus să structurăm un program ştiinţific care să cuprindă cele mai noi progrese ştinţifice în domeniu, ultimile ghiduri de tratament naţionale şi internaţionale dar şi aplicabilitatea lor în cazurile clinice propuse spre prezentare.

            Vă asteptăm cu drag, nu numai să audiaţi conferinţele propuse, dar și să participaţi activ la discuţii și să ne împărtășiţi din experienţa proprie!

Daniela Opriș-Belinski

Detalii

Dată:
10 februarie 2023
Site web:
https://medixhost.ro/ro/evenimente/244/inscrieri

Organizator

Ella Congress&Events
Telefon
021 315 65 11
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Online