• banner catena
 • Loading Evenimente

  « Toate Evenimente

  Managementul principalelor boli inflamatorii reumatologice

  10 februarie

  Stimaţi colegi,

              Îmi face o deosebită plăcere ca în numele Societăţii Române de Medicină Internă să vă invit să participaţi la cea de-a treia ediţie a cursului de managementul actual al principalelor boli inflamatorii reumatologice.

              De ce am ales acest subiect? Pentru că heterogenitatea afectării multisistemice, particularităţile paraclinice şi, nu în ultimul rând, potenţialul crescut de morbiditate, mortalitate şi handicap le fac să fie o provocare pentru orice medic implicat în tratarea lor. Complexitatea acestor afecţiuni explică necesitatea frecventă de abordare cu echipe multidisciplinare ce includ reumatologul dar şi medicul de medicină internă, pneumologul, nefrologul, cardiologul, gastroenterologul si nu numai. Din fericire, se poate spune fără a exagera că ultimii ani au venit cu progrese terapeutice uimitoare care au schimbat semnificativ managementul şi prognosticul acestor pacienţi.

         Ne-am propus să structurăm un program ştiinţific care să cuprindă cele mai noi progrese ştinţifice în domeniu, ultimile ghiduri de tratament naţionale şi internaţionale dar şi aplicabilitatea lor în cazurile clinice propuse spre prezentare.

              Vă asteptăm cu drag, nu numai să audiaţi conferinţele propuse, dar și să participaţi activ la discuţii și să ne împărtășiţi din experienţa proprie!

  Daniela Opriș-Belinski

  Detalii

  Data:
  10 februarie
  Sit web:
  https://medixhost.ro/ro/evenimente/244/inscrieri

  Organizator

  Ella Congress&Events
  Sit web:
  www.ella.ro

  Loc de întâlnire

  Online