spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferința ”News in Gastroenterology in 2023”

3 noiembrie 2023 - 4 noiembrie 2023

Dragi colegi,

Având în vedere domeniul în permanență schimbare al gastroenterologiei, susținut atât de noile descoperiri științifice cât și de recentele dezvoltări tehnologice, am considerat oportună organizarea conferinței ”News in Gastroenterology in 2023”, eveniment ce va avea loc fizic, la Hotel DoubleTree by Hilton Cluj-Napoca, în perioada 3-4 noiembrie 2023.

Manifestarea va aborda teme de actualitate, evidențiind cele mai noi recomandări ale ghidurilor și protocoalelor din domeniul gastroenterologiei, și va aduce în atenția participanților cazuri practice într-o prezentare dinamică și interactivă. Subiectele abordate vor fi prezentate de lideri de opinie cu înaltă ținută științifică din țara noastră și vor concentra informația științifică apărută în anul curent și anul precedent.

Ne dorim o dezbatere științifică de înaltă ținută, într-o atmosferă plăcută și colegială. Sperăm ca această întâlnire să fie provocatoare și instructivă, dar să reprezinte și o nouă ocazie de a ne revedea și a ne împărtăși experiența.

Vă așteptăm cu drag la Cluj!

Președinți Conferință,

Prof. Dr. Andrada Seicean

Prof. Dr. Cristian Gheorghe

Detalii

Începe:
3 noiembrie 2023
Se termină:
4 noiembrie 2023
Site web:
https://cursgastro2023.medical-congresses.ro/

Organizator

Loc de desfășurare

Hotel DoubleTree by Hilton Cluj-Napoca
Strada Sindicatelor 9-13 Cluj Napoca România + Hartă Google