spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pacientul Oncologic – o provocare in asistenta medicala

29 mai 2023 - 30 mai 2023

Aflat la prima editie, evenimentul Pacientul Oncologic – o provocare in asistenta medicala, organizat de Euro Jobs in parteneriat cu Asociatia de Genetica si Medicina Personalizata va avea loc, in format fizic, in perioada 29-30 mai 2023, la Hotel Marshal GardenSala Safir (adresa: Calea Dorobanti nr. 50B, Sector 1, Bucuresti).

Evenimentul va reuni, aproximativ 100 de participanți, in principal, asistenti medicali generalisti, asistenti medicali de farmacie si directori de ingrijiri medicale, implicati in ingrijirea pacientilor oncologici. Lor li se vor adauga studenti la medicina si asistenta medicala, care au același interes profesional: educatia medicala continua si echipa multidisciplinara a pacientului oncologic.

Agenda #Onco2023 contine patru sesiuni distincte: Onco Multi Suport echipa multidisciplinara a pacientului oncologic, oncogenetica si imunogenetica, management in onconutritie, iar in cea de-a doua zi de eveniment va avea loc o sesiune speciala dedicata invitatilor VIP, implicati in proiecte nationale si campanii umanitare. Mai multe informatii aici: (link)

https://euro-jobs.ro/activitatile-eurojobs/cursuri-emc-educatie-medicala-continua/pacientul-oncologic-o-provocare-in-asistenta-medicala-bucuresti.

Organizator: Euro Jobs este o companie de top specializata in servicii de comunicare din domeniul medical si farmaceutic, care le ofera clientilor sai servicii de comunicare complet integrate si cursuri de specializare. Suntem in contact permanent cu autoritatile, principalele institutii nationale si liderii de opinie prin parteneriatele strategice pe care le-am dezvoltat cu Ministerul Sanatatii, Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania. Ca formator si furnizor de servicii de Educatie Medicala Continua ne propunem sa reunim cea mai mare comunitate a profesionistilor in medicina si sa incurajam colaborarea prin accesul rapid la informatii si solutii eficiente de comunicare: materiale educationale, cursuri creditate EMC, platforma e-learning, multi-channel marketing, sprijin pentru performanta si competenta, integritate, empatie si abordare umanista.

Cursurile medicale se adreseaza, in principal, asistentilor medicali generalisti, dar sunt targetate si directorilor de ingrijiri medicale, managerilor de spital, liderilor organizatiilor de sanatate, paramedicilor si companiilor farmaceutice care activeaza in Romania.

Partener stiintific: Asociatia de Genetica si Medicina Personalizata a fost lansata in anul 2019, de un grup de specialisti romani in genetica, avand scopul de a imbunatati cadrul de cercetare si promovare a geneticii umane si de a stimula aplicarea in practica a descoperirilor din domeniu pentru diagnosticul si tratamentul de precizie al pacientilor si ameliorarea sanatatii publice.

Prin colaborarea, parteneriatele si comunicarea cu grupurile interesate, Asociatia de Genetica si Medicina Personalizata desfasoara programe, proiecte, studii, cursuri, evenimente profesionale care sa asigure accesul si sa disemineze informatia stiintifica, de calitate, atat specialistilor cat si pacientilor. Prin publicatiile proprii sau de referinta si prin canale mass-media nationale, pan-europene, contribuie la promovarea si dezvoltarea acestui domeniu de avangarda in medicina in beneficiul cresterii calitatii actului de ingrijire medicala. Asociatia va mentine si promova cele mai inalte standarde legale, de reglementare, sociale si etice.

Evenimentul medical, creditat pentru asistenți medicali, este susținut de peste 20 parteneri. Ca de fiecare data, au fost alaturi de noi atat parteneri media, cat si parteneri financiari, carora le multumim!

Parteneri: Danone Nutricia Med Oncology, Defiro, Elite Holiday, Gral Medical si Spitalul OncoFort.

Media: Agerpres, Caspa.ro, DespreCancer.roEditura Medicala Callisto, Editura Medicala Etna, EventsOnLine.ro, FarmaciaViitorului.ro, Galenus, Grupul Editorial Finwatch, Jurmed  Jurnal Medical, MedicalManager.ro, NursingNetwork.eu, Oameni si Companii, Medical Market, Rador, Romedic, Sanatatea Buzoiana, Sanatatea Conteaza, Saptamina Medicala, Televiziunea Medicala.

Va asteptam!

Corina Valceanu

Project Manager

Euro Jobs Romania

Organizator

Euro Jobs
Telefon
0726 375 837
Email
office@euro-jobs.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Hotel Marshal Garden
Calea Dorobanți 50B
Bucuresti, Bucuresti 010574 România
+ Hartă Google
Telefon
021 319 4444
Vezi site-ul web Loc de desfășurare