spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

PRIMĂVARA DERMATOLOGICĂ IEȘEANĂ 2022

3 mai 2022 - 7 mai 2022

Distinşi colegi,
Dragi prieteni ai Primăverii Dermatologice Ieșene,

După mai bine de doi ani grei de pandemie COVID-19, în care aproape tot ceea ce ştiam despre realitatea înconjurătoare a suferit dramatice remodelări, vă invităm din nou alături de noi la Iaşi, la o nouă editie, cea de-a 11-a, a Primăverii Dermatologice Ieșene.
Nici unul dintre noi nu mai este același cu cel de acum doi ani. Suntem mai puternici, mai înțelepți, mai generoși şi mai experimentați.
De aceea şi ediția din acest an a PDI va fi altfel.
Am păstrat standardele științifice înalte ale edițiilor anterioare şi bucuria, amplificată de cei doi ani de izolare fizică, a întâlnirilor “face to face” din sălile de conferință şi din spaţiile expoziționale.
Continuăm prelegerile, cursurile şi workshop-urile derulate în cei 10 ani precedenți, completând informațiile cu noile descoperiri științifice şi cu experiențele practice acumulate. Am păstrat şi formatul inovator, avangardist şi vizionar al acestei manifestări științifice interdisciplinare. Pacientul, cu particularitățile lui medicale, se află mereu în centrul preocupărilor noastre.
Am adăugat însă şi ceea ce am învățat în această perioadă pandemică despre mijloacele alternative de comunicare online, despre fragilitatea vieţii şi despre nevoia de a rămâne uniţi în faţa provocărilor.
De aceea vă aşteptăm în număr cât mai mare la Iaşi, la Hotel „Internaţional”, să dialogăm pe teme dermatologice de interes major pentru pacienţi. Experienţa dumneavoastră şi a lectorilor invitaţi este extrem de importantă pentru progresul medical şi pentru binele pacienţilor noştri. Dacă totuşi nu reuşiţi, din motive întemeiate să ajungeţi la Iaşi, vă oferim posibilitatea de a vă înscrie şi a vă loga online, după încheierea ediţiei a 11-a a PDI, pentru a viziona toate materialele conferinței înregistrate pentru dvs. Pandemia ne-a învățat să rămânem în contact unii cu alţii cu orice preţ!
Va promitem o conferință în care tot ceea ce este cu adevărat important în dermatologia de interfaţă cu alte specialităţi să fie prezentat la un nivel cu adevărat academic şi european. Graţie cărţii de vizită excepţionale a lectorilor noştri naţionali şi internaţionali invitaţi, acest lucru este perfect realizabil. Partenerii noştri din industria farmaceutică vă vor regala cu informaţii medicale de ultimă oră legate de noi opţiuni terapeutice dermatologice, moderne şi foarte performante.
Comitetul de organizare se străduieşte să transforme participarea dvs. la această manifestare ştiinţifică într-o experienţă de neuitat!
Vă invităm să fiţi parte importantă a reluării în format fizic a Primăverii Dermatologice Ieşene între 3 – 7 mai 2022! Cu toţii visăm de mai bine de 2 ani acest moment!

Cu prietenie și deosebită considerație,

 

Prof. Dr. Daciana Elena Brănişteanu
Co-Preşedinte PDI
Preşedinte ADEM
Prof. Dr. Simona Georgescu
Co-Preşedinte PDI

Detalii

Începe:
3 mai 2022
Se termină:
7 mai 2022
Site web:
https://pdi.ro/

Organizator

Eventernet
Telefon
0332.40.88.00
Email
contact@eventernet.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Hotel International Iasi
Palat, nr 5A
iasi, 700032 România
+ Hartă Google
Telefon
0332 110 070
Vezi site-ul web Loc de desfășurare