• banner catena
 • Loading Evenimente

  « Toate Evenimente

  Scoala de Vară a Societatii Romane de Medicina Interna

  25 august - 28 august

  Scoala de Vară a Societatii Romane de Medicina Interna reprezinta o oportunitate buna pentru tinerii  rezidenti de a invata timp de 4 zile (25 – 28 august) in prezenta unor oameni cu aceleasi pasiuni si interese.

  Desi ingraditi la contact fizic din cauza problemelor de actualitate aduse de pandemia virusului Covid 19, Societatea Romana de Medicina Interna considera ca exista inca dorinta de a invata mai mult in randul tinerilor internisti si de a interactiona, chiar si in lumea virtuala. Acestea sunt principalele motive care ii determina pe rezidenti sa se inscrie la astfel de activitati.

  Ce poti castiga după o astfel de experienta:

  CV mai bogat si cunostinte medicale imbogatite

  Avantajele „absolvirii” unei şcoli de vara pot fi sesizate imediat sau mai tarziu,  prin informatiile dobandite direct de la profesorii care vor modera sesiunile de prezentari.

  Abililati de socializare si comunicare

  Scoala de Vara incurajeaza dezvoltarea abilitatilor, atat de ordin general, cat si cele profesio¬nale. Urmarea Scolii de Vara va permite, obtinerea unor legaturi directe cu profesori, conferentiari, doctori, nume importante din domeniul medicinei si posibilitatea de a primi raspunsuri directe de la coordonatori, pe diferite probleme.

  Gasirea unui mentor

  Participarea la Scoala de Vara poate fi o ocazie buna pentru cursanti sa-si gaseasca un mentor – o persoana din aria medicala in care activeaza, chiar daca in toate zilele ne vom baza pe interactiunea virtuala.

  Scoala de vara a Societatii Romane de Medicina Interna isi propune aprofundarea si lamurirea problemelor cu care medicii rezidenti se confrunta în cadrul spitalelor, sub îndrumarea atenta a unor nume consacrate in medicina interna si a specialitatilor conexe.

  • NUMAR MAXIM CURSANTI ADMISI: 40 medici rezidenti
  • SPECIALIZARI ADMISE: medicina interna si specialitatile conexe
  • GRAD REZIDENT (AN REZIDENTIAT): orice an de rezidentiat
  • DEADLINE TRIMITERE REZUMAT : 9 iulie
  • COMUNICARE REZULTAT ADMIS/RESPINS: 15 iulie
  • PLATA TAXA PARTICIPARE SCOALA DE VARA: 17 iulie

  *rugam sa trimiteti un OP al platii pe adresa de email ana.chiriac@ella.ro

  Taxe

  Servicii Taxe
  Taxă participare Școala de vară 2021 200 RON

  Detalii

  Începere:
  25 august
  Se termină:
  28 august
  Sit web:
  http://www.srmi.ro/scoala-de-vara-a-tinerilor-internisti.php

  Organizator

  Ella Congress&Events
  Sit web:
  www.ella.ro

  Loc de întâlnire

  Online