spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Școala Oftalmologică de Vară

4 iunie / 8:00 - 8 iunie / 17:00

Dragi colegi,
Vă invităm la Iași în perioada 4-8 Iunie 2024 pentru a participa la cea de-a VI-a ediție a Școlii Oftalmologice de Vară din România, un eveniment anual care reunește profesioniști de marcă, lideri de opinie, cercetători și practicieni din domeniul oftalmologiei, din întreaga țară.
Această ediție a Școlii Oftalmologice de Vară din România va pune accent pe Neuro-oftalmologie, un domeniu dinamic care se intersectează cu numeroase alte specialități. Împreună vom explora și analiza ultimele tendințe în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor neuro-oftalmologice, precum și strategiile de management al acestora. Vom avea un dialog constructiv centrat pe noutăți și tendințe în diagnosticul și managementul bolilor neuro-oftalmologice, oferind o platformă de dezbatere, schimb de cunoștințe și colaborare.
Programul ediției din acest an va include Sesiuni Plenare cu cercetări de avangardă și studii de caz, Workshop-uri Interactive pentru îmbunătățirea abilităților practice, Simpozioane Satelit organizate de companii lider în domeniu, prezentând inovații și produse precum și Sesiuni de Networking.
Vă așteptăm cu prietenie la Iași, centru cultural și academic de renume, în perioada 4-8 Iunie 2024, pentru a vă bucura de frumusețea Iașului într-un anotimp care-i conferă orașului frumusețe, vigoare și prospețime inconfundabilă. și a vă alătura acestui eveniment stimulativ și productiv.
Vă așteptăm la acest eveniment stiințific stimulativ și productiv și vă rugăm să diseminați această invitație către toți colegii interesați.
ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!
Cu aleasă prețuire,
Prof. Univ. Dr. D. COSTIN
Președinte Executiv SOV 2023
Conf. Univ. Dr. Lucian EVA
Președinte Executiv SOV 2024
Prof. Univ. Dr. Florian BALTĂ
Președinte de Onoare SOV 2024

Detalii

Începe:
4 iunie / 8:00
Se termină:
8 iunie / 17:00
Site web:
https://scoalaoftalmologica.ro/

Organizator

Dimas Events
Telefon
0730 808 778
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Hotel Ramada Iasi
Strada Grigore Ureche 27
iasi, România
+ Hartă Google
Telefon
0 232) 256 070
Vezi site-ul web Loc de desfășurare