spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Simpozion Gastroenterologie Romano-Italian

5 aprilie 2017 - 8 aprilie 2017

Dragi prieteni si colegi,

Din dorinta de a relua frumoasa traditie a Zilelelor Gastroenterologiei si Culturii Romano-Italiene, organizate in anii ’90 de Prof. Dr. Carol Stanciu (Iasi) si Prof. Dr. Rafaele Assisi (Pozzuoli), va invitam sa participati, in perioada 5-8 aprilie 2017, la Simpozionul Romano-Italian de Gastroenterologie, ce se va desfasura la Hotel City Plaza , Cluj-Napoca.

Aceasta reuniune reprezinta, in primul rand, un simbol al prieteniei si colaborarii stranse intre specialistii gastroenterologi ai celor doua tari care, adesea, sunt percepute ca fiind infratite prin istoria comuna, traditiile, vocabularul si chiar unele trasaturi – fizice si emotionale.

In domeniul bolilor digestive, intalnirile profesionale de colaborare in directia intereselor comune au reusit sa lege prietenii de lunga durata la nivel personal.

Speram ca aceasta noua serie de reuniuni stiintifice periodice ne va permite sa invatam si sa cunoastem culturile si personalitatile marcante din domeniul gastroenterologiei ale ambelor tari.

In 2017, Clujul – oras cosmopolit care cu 2000 de ani era numit Napoca si care a preluat stilul de viata al romanilor, va fi bucuros sa gazduiasca participanti italieni si romani.

Speram ca aceasta intalnire sa ramana in amintirile voastre si sa reprezinte un nou inceput pentru reuniuni stiintifice bilaterale viitoare.

Prof. Dan Dumitrascu,

Presedinte Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie

Detalii

Începe:
5 aprilie 2017
Se termină:
8 aprilie 2017
Site web:
http://www.medical-congresses.ro/#2017

Loc de desfășurare

Cluj, România + Hartă Google