spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Simpozion STOP CANCER

22 septembrie 2022 - 24 septembrie 2022

DRAGI COLEGI,

În numele Comitetului de Organizare ne revine o desebită plăcere de a vă invita să participați la sesiunile celui de-al șaselea Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului care se va desfășura în perioada 22-24 Septembrie la București la Hotelul Crowne Plaza.

În ultimii doi ani și jumătate, omenirea s-a confruntat cu pandemia Covid-19 care ne-a afectat și continuă să ne afecteze viețile tuturor. Din acest motiv, anul acesta prezentările vor avea loc atât în persoană cât și virtual, pe platformele zoom și youtube.

Simpozionul Translațional de Oncologie Personalizată (STOP Cancer-România) se desfășoară sub egida “Societatii Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului” cu colaborarea “Asociația Medicilor Cancerologi din România” (AMECRO).

La această ediție participă chirurgi-oncologi, radioterapeuți, oncologi medicali, anatomopatologi și cercetători în domeniul științelor fundamentale din România, SUA, Canada și Europa de Vest. Intenția noastră este, pe de o parte, de a facilita dialogul între specialiștii oncologi din România și diaspora, iar pe de altă parte, de a crea o platformă de oncologie translațională pentru schimbul de informații și idei între cercetătorii din diferite domenii ale științelor fundamentale și clinicienii oncologi în scopul dezvoltării de proiecte comune.

Prin aceste platforme de colaborare și informare dorim să contribuim atât la îmbunătățirea modalităților de diagnostic ale cancerului cât și la ameliorarea prognosticului și a calității vieții pentru pacienții cu cancer din România.

Anul acesta vom organiza un curs de radioterapie pentru oncologi medicali coordonat de Profesorul Gabriel Kacso destinat atât radioterapeuților cât și oncologilor medicali.

Prezenţa lectorilor de peste hotare precum şi a dumneavoastră ne onorează şi garantează succesul Simpozionului. Limba oficială a Simpozionului este limba română.

Pentru înscriere la Simpozion vă invităm să accesați site-ul: www.stop-cancer.ro/

Pentru orice fel de întrebări/nelămuriri/informații suplimentare/ comentarii ne puteți scrie la: contact@stop-cancer-romania.ro

Vă invităm să vizitați si site-ul cu informații dedicate pacienților cu cancer: https://stopcancertv.ro/

precum și noul număr al revistei, Journal of Medical and Radiation Oncology apărut sub egida Societății Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului,

Simpozionul va fi creditat EMC! Programul simpozionului poate fi consultat aici.

Bine ați venit!
Comitetul de organizare

Sustinut de:

Asociaţia Societăţii Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului

Detalii

Începe:
22 septembrie 2022
Se termină:
24 septembrie 2022
Site web:
https://www.stop-cancer-romania.ro/simpozion-2022/informatii-utile/

Loc de desfășurare

Hotel Crowne Plaza
Bd. Poligrafiei, nr. 1
Bucuresti, România
+ Hartă Google
Telefon
021 224 00 34
Vezi site-ul web Loc de desfășurare