• banner catena
 • Loading Evenimente

  « Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

  SMARTDIAB 2021

  7 mai

  Vă invităm să participați la programul SMARTDIAB desfașurat pe parcursul anului 2021.

  Acesta va fi coordonat științific de doamna Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian și va include două conferințe prezentate în mediul virtual, a căror tematică este legată de abordarea multidisciplinară a complicațiilor pacientului cu diabet zaharat.

  Evenimentele vă oferă informații noi și utile pentru practica zilnică, atât a medicilor specialiști, cât și a medicilor de familie implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet zaharat. Conferințele oferă participanților oportunitatea de a prezenta și împărtăși experiențe și de a explora noi direcții și abordări referitoare la pacientul cu diabet zaharat. Diagnosticul cât mai precoce al diabetului zaharat, intervenția prin optimizarea stilului de viață și tratament specific, controlul metabolic și reducerea factorilor de risc cardiovasculari, realizează o abordare multifactorială care vizează reducerea riscului de apariție a complicatiilor cronice micro și macrovasculare.

  Conferințele vor reuni medici din diverse specialități medicale și  vor fi creditate cu puncte EMC pe specialitățile implicate.

  Programul va cuprinde prezentări ale unor lideri de opinie de top la nivel național în domeniul abordat și va reuni medici primari, specialiști și rezidenți în audiență.

  Înscrieri până la data de 2 Mai 2021.

  Medici primari și specialiști:  150 RON

  Medici rezidenți: 100 RON

  Asistenți: 50 RON

  PLATA TAXĂ:

  S.C. MEDWAY EVENTS S.R.L.

  J40/1790/13.02.2019

  Cui: 40629094

  Cont:RO69INGB0000999908868185

  Adresa: Str. Finlanda, nr 25, etaj 2, sector 1, Bucuresti

  Organizator

  Medway Events
  Telefon:
  0744 366 199
  Email:
  office@medwayevents.ro
  Sit web:
  http://medwayevents.ro/

  Loc de întâlnire

  Online