spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SMARTDIAB 2021

7 octombrie 2021 - 8 octombrie 2021

Vă invităm să participați la conferința „Managementul Diabetului Zaharat Centrat pe Pacient”, parte din programul SMARTDIAB, ce se va desfașura în perioada 7-8 Octombrie 2021.

Conferința este coordonată științific de doamna Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian și va fi prezentată în mediul virtual, avand ca tematică abordarea multidisciplinară a complicațiilor pacientului cu diabet zaharat.

Evenimentul vă oferă informații noi și utile pentru practica zilnică, atât a medicilor specialiști, cât și a medicilor de familie implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet zaharat. Conferința oferă participanților oportunitatea de a prezenta și împărtăși experiențe și de a explora noi direcții și abordări referitoare la pacientul cu diabet zaharat. Diagnosticul cât mai precoce al diabetului zaharat, intervenția prin optimizarea stilului de viață și tratament specific, controlul metabolic și reducerea factorilor de risc cardiovasculari, realizează o abordare multifactorială care vizează reducerea riscului de apariție a complicatiilor cronice micro și macrovasculare.

Conferința va reuni medici din diverse specialități medicale și  va fi creditată cu puncte EMC pe specialitățile implicate.

Programul va cuprinde prezentări ale unor lideri de opinie de top la nivel național si internațional în domeniul abordat și va reuni medici primari, specialiști și rezidenți în audiență.”

Detalii

Începe:
7 octombrie 2021
Se termină:
8 octombrie 2021
Site web:
https://medwayevents.ro/descriere-smartdiab-bucuresti-2021/

Organizator

Medway Events
Telefon
0744 366 199
Email
office@medwayevents.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Online