spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SRATS CONGRES 2022

2 iunie 2022 - 3 iunie 2022

Dragi prieteni SRATS,

De când pandemia ne-a lovit fără preaviz, am reușit să transferăm activitățile științifice ale SRATS în mediul online. După un Congres online și numeroase întâlniri de același fel,  în calitate de președinte al SRATS, este onoarea mea să vă invit să participați la SRATS Congress 2022, care va avea loc în perioada 2-3 iunie 2022, în Sibiu

SRATS Congress 2022 continuă tradiția congreselor anterioare, fiind al patrulea eveniment științific bienal din acest eveniment. Congresul vizează, ca de obicei, furnizarea de informații științifice de înaltă calitate comunității ortopedice din România. Întâlnirea la fața locului este foarte așteptată de toți participanții și ne bucurăm că avem șansa de a ne întâlni din nou față în față!

Numeroși speakeri internaționali alături de cunoscuți speakerii naționali, au pregătit un program interesant și interactiv menit să ofere informații științifice de actualitate privind nu numai traumatismele sportive ale articulației genunchiului, umărului și gleznei, ci și tratarea patologiei degenerative a genunchiului. Simpozionul de Fizioterapie, Simpozionul de Radiologie și Simpozionul de Scientific Writing vor completa programul științific al Congresului SRATS 2022.

Vă mulțumim tuturor pentru că sunteți aproape de SRATS și vă așteptăm cu drag să vă urăm bun venit la Congresul SRATS în perioada 2-3 iunie 2022!

 Dr. Ștefan Mogoș, Presedinte SRATS

Detalii

Începe:
2 iunie 2022
Se termină:
3 iunie 2022
Categorie Eveniment:
Site web:
https://live.it-consult.ro/srats-congress-2022

Organizator

IT CONSULT
Telefon
0723.192.789
Email
office@it-consult.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Hotel Ramada – Sibiu
Strada Emil Cioran 2
Sibiu, Sibiu 550025 România
+ Hartă Google