spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Stresul, Anxietatea, Depresia, ediția a VI-a, Prima ediție regională- Piatra Neamț

28 septembrie 2018 - 29 septembrie 2018

„Depresia trebuie recunoscută, înțeleasă, diagnosticată și tratată cât mai rapid!”

Riscul major al depresiei este suicidul. De aceea depresia trebuie recunoscută, înțeleasă, diagnosticată și tratată cât mai rapid!”, prof.univ.dr. Mirela Manea, coordonatorul științific al conferinței interdisciplinare Stresul, Anxietatea, Depresia (S.A.D.), ediția a VI-a.

Între 28-29 septembrie 2018 va avea loc la Piatra Neamț cea de-a VI-a ediție a conferinței Stresul, Anxietatea, Depresia (S.A.D) – prima ediție regională a evenimentului – cu tema „De la stres, anxietate și insomnie la depresie și alte patologii psihiatrice! Cine, cum și cât tratează?”

 Evenimentul dedicat medicilor, farmaciștilor, pishologilor, psihoterapeuților, dar și asistenților medicali și de farmacie din județele Neamț, Bacău, Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui, Harghita, Vrancea este coordonat științific de prof.univ.dr. Mirela Manea, medic psihiatru Spitalul „Alexandru Obregia” din București.

După succesul edițiilor anterioare ale conferinței, care au renit peste 400 de participanți la fiecare ediție, Houston NPA a decis organizarea primei ediții regionale la Piatra Neamț – Hotel Central Plaza.

Rolul suplimentelor în managementul depresiei și anxietății, depresia și comorbiditățile somatice, despre legătura dintre insomnie depresie și anxietate, precum și rolul medicinei primare în depistarea și tratarea bolilor psihice sunt câteva dintre subiectele ce vor fi abordate pe parcursul celor două zile de eveniment.

Programul evenimentului include prezentări în plen, studii de caz și dezbateri interactive și va fi creditat EMC, EFC și CPR.

Înscrierile la eveniment sunt deschise, iar taxele de participare sunt reduse până pe 31 iulie!

Înscrierile la eveniment pot fi făcute online pe  http://despre-depresie.ro/ Persoana de contact Andra Bumbac, adresa mail andra.bumbac@houston.ro, 0756.030.372.

Înscriere rezumate Stresul, Anxietatea, Depresia (S.A.D) ed. 6 Piatra Neamț!

Una dintre sesiunile celei de-a VI-a ediții a conferinței interdisciplinare Stresul, Anxietatea, Depresia (S.A.D) de la Piatra Neamț este dedicată celor care doresc să își prezinte lucrările științifice în plen. Programul conferinței include și o sesiune de postere. Astfel, organizatorii invită specialiștii să își înscrie rezumatele pentru a fi susținute în plen sau pentru sesiunea de postere la adresa de email smarandita.stefan@houston.ro până pe 16 august 2018, urmând să fie validate de comitetul științific. Confirmarea de acceptare a rezumatelor va fi anunțată participanților până la data de 30 august 2018.

 

Manager proiect: Smărăndița Ștefan – Project Manager Houston NPA,
smarandita.stefan@houston.ro ; 0756.030.393

Înscrieri participanți: Andra Bumbac – Coordonator evenimente Houston NPA

andra.bumbac@houston.ro; 021-317.09.43

Site eveniment: http://despre-depresie.ro

Detalii

Începe:
28 septembrie 2018
Se termină:
29 septembrie 2018
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , ,
Site web:
http://despre-depresie.ro

Loc de desfășurare

Hotel Central Plaza
Piatra Neamț , România

Organizator

Houston NPA
Telefon
021.317.09.43
Email
office@houston.ro
Vezi site-ul web Organizator