spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tutorialul de Hematologie Balcanică EHA-SRH-SHRTM

17 martie 2023 - 18 martie 2023

 

Societatea Română de Hematologie (SRH), în parteneriat cu Societatea Europeană de Hematologie (EHA) şi Societatea Ştiinţifică şi Practică a Hematologilor şi Transfuziologilor din Republica Moldova (SHTRM) organizează la Bucureşti, în perioada 17 – 18 martie 2023, conferinţa „Tutorialul de Hematologie Balcanică EHA-SRH-SHRTM”.

Evenimentul, organizat în format hibrid, va fi prezidat de dl. Prof. Dr. Daniel Coriu, președintele SRH și CMR, precum şi de dna. Prof. Dr. Sanda Buruiană, președintele SHRTM. Evenimentul marchează o premieră, fiind primul eveniment de acest tip organizat în România în parteneriat cu Asociația Europeană de Hematologie (EHA).

Conferința se bucură de prezența experților în diagnosticul și managementul leucemiilor acute atât din Europa cat și din SUA, care vor participa în calitate de speakeri principali. Pentru a asigura un transfer dinamic de experiență medicală în ambele sensuri, în fiecare sesiune vor participa şi lectori din ţările balcanice, care vor prezenta cazuri clinice, urmate de discuții centrate pe înțelegerea modului în care experiența speakerilor principali poate fi implementată în practica medicală de zi cu zi.

Cei peste 120 de tineri medici participanţi, reprezentând nu mai puţin de 10 ţări europene, vor beneficia astfel de o abordare comprehensivă a tematicii ştiinţifice şi, în egală măsură, de posibilitatea de a interacţiona direct cu vârfurile profesionale din specialitatea noastră. Menţionăm că SRH şi EHA au acordat burse pentru participarea la eveniment pentru 30 de tineri hematologi români.

Detalii

Începe:
17 martie 2023
Se termină:
18 martie 2023
Categorie Eveniment:
Site web:
https://ehaweb.org/meetings/balkan-tutorial-2023/

Organizator

Societatea Română de Hematologie
Telefon
021-2750516
Email
secretariat@hemato.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

bucuresti
Bucuresti, România + Hartă Google