• banner catena
 • 7 PAȘI PENTRU A CREȘTE IMUNITATEA COPIILOR TĂI

  Ca parinti, nu trebuie sa acceptam starea de sanatate a copiilor nostri. De fapt, putem lua masuri pentru a le ajuta organismul sa se apere mai bine, sa se vindece mai repede si sa isi protejeze sanatatea.

  Din pacate, imbolnavirea este absolut normala, deoarece cu toții intram in aceasta lume cu un sistem imunitar neexperimentat, care se consolideaza in timp.

  Incet, copiii isi formeaza de fapt imunitatea luptand cu o serie continua de germeni, virusi si alte organisme – motiv pentru care multi pediatri considera absolut normale sase pana la opt episoade de raceli, stari gripale sau infectii ale urechii intr-un an. Tot normal ar fi ca aceste episoade sa se rareasca pe masura ce trece timpul, mai ales daca se iau anumite masuri pentru a educa copiii in ceea ce priveste prevenirea lor.

  Asadar, ce puteti face pentru a va proteja copilul de gama infinita de germeni si virusi la care sunt expusi in fiecare zi? Exista obiceiuri sanatoase pe care le puteti adopta, care vor actiona ca un tratament pentru intarirea si stimularea imunitatii atat in cazul copiilor, cat si a adultilor.

  1. Incepeți cu o dieta sanatoasa
  2. Mai mult somn
  3. Alaptarea la san
  4. Mișcare in aer liber
  5. Limitați raspandirea germenilor
  6. Nu va expuneți copiii la fumat pasiv!
  7. Suplimentele naturale pot face minuni

  Continuare pe https://naturastudio.ro/articole/post/11-7-pai-pentru-a-crete-imunitatea-copiilor-tai.html

  Related Posts