spot_img

Procardia și Kineto Promedica Life la Săptămâna Neuroreabilitării Robotice de la Valencia

În articolul de mai jos colegii noștri de la Kineto Promedica Life rezumă experiența de la Săptămâna Neuroreabilitării Robotice de la Valencia:

Kineto Promedica Life și Procardia, singurele participante din Romania la „Săptămâna Neuroreabilitarii Robotice” – Valencia 2015

Profesorul Principal C.F.M. Gigi Marta, Terapeut Vojta – Director Strategii, Proiecte Dezvoltare Medicală, Coordonatorul Departamentului Kinetoterapie al Centrului Medical de Reabilitare KINETO PROMEDICA LIFE a fost prezent in perioada 9-13 iunie la unul dintre cele mai importante evenimente științifice de profil din lume: „Săptămâna Neuroreabilitarii Robotice” – Valencia 2015.

Prezența la manifestare a prof. Marta a fost posibilă datorită sprijinului oferit de cea mai prestigioasă firmă de echipamente medicale din Romania, PROCARDIA Târgu-Mureș, unici importatori și distribuitori ai produselor HOCOMA, Elveția. Firma elvețiană este lider mondial în cercetarea neuroreabilitării robotice și în furnizarea echipamentelor de neuroreabilitare și robotică medicală.

Manifestarea a fost una de excepție. Au fost prezentate lucrari din domeniul neuroreabilitării și neuroreabilitării medicale robotice de către renumiți profesori universitari doctori și șefi de clinici de prestigiu din lume cum ar fi: Mathias Bannwart – University of Zurich Elveția, Leonard G Trujillo PhD OTR/L – East Carolina University, Greenville, NC ,U.S.A., Benjamin Chitanbira – East Kent Hospitals Univesity NHS -UK, precum și autori de marcă din Belgia, Germania, Franta, Spania, Olanda, Norvegia, Danemarca, Cehia, Mexic etc.

Sponsori de platină ai „Saptămânii Neuroreabilitării Robotice” – Valencia 2015 au fost HOCOMA – Elveția, Tyromotion – Austria și Ekcso Bionics – USA, alaturi de care au prezentat echipamente medicale de reabilitare de ultima generație peste 10 firme din intreaga lume.

Multumiri prestigioasei firme Procardia pentru facilitarea participării la cea mai importantă reuniune știițifică de profil din lume!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst