spot_img

Bio Zyme – produse de laborator

Prezentare Bio Zyme 2016

Bio Zyme este o companie  românească cu capital integrat privat, specializată în importul şi distribuţia de kituri, reactivi, echipamente, aparatură şi consumabile de laborator, utilizate în special în universităţi, în centrele şi institutele de cercetare, în spitale sau cabinete private, în industria farmaceutică precum şi în toate instituţiile în care există laboratoarele de biologie celulară şi moleculară, genetică, citogenetică, microbiologie, virusologie, biotehnologie, biochimie, imunohistochimie, anatomie patologică, ş.a., precum şi a laboratoarelor ce utilizează tehnici de microscopie optică şi electronică (TEM si SEM).

Pentru laboratoarele de diagnostic, oferim kituri certificate IVD, pentru detectia rapida a diferitilor agenti patogeni (virusi, bacterii, ciuperci sau paraziti), precum si a maladiilor genetice.

Prezentare Bio Zyme 2016

Servicii oferite

 Oferim o gamă largă de servicii asociate acestui tip de laboratoare: secvenţieri de ADN [ampliconi PCR, plasmide, sau genoame întregi (NextGen sequencing)],  comparare a pattern-ului de metilare al ADN-ului, servicii de analiză a genomului (utilizând platforma ILLUMINA), serviciul de analiză al interacţiilor dintre ADN şi proteine (ChIP-seq), mutageneză, clonare, sinteză de gene «in vitro», sinteză de oligonucleotide (primeri şi sonde pentru PCR şi qPCR), sinteză de peptide, servicii de expresie şi purificare a proteinelor, sinteza şi purificare de anticorpi policlonali, servicii de consultanţă şi asistenţă tehnică pentru elaborarea proiectelor de cercetare care necesită kiturile, reactivii, aparatura sau serviciile propuse (în special în domeniile GENOMICS, PROTEOMICS, METHYLOMICS).

Oferim produse şi servicii pentru detecţia şi testarea nivelului de endotoxine firmelor farmaceutice şi producătorilor de soluţii injectabile, medicamente, consumabile  sau alte instrumente şi dispozitive medicale.

Prezentare Bio Zyme 2016In domeniul medical, propunem servicii de caracterizare moleculara rapida si completa a biomarcherilor prezenti in biopsiile tumorale, in vederea alegerii unui tratament personalizat al cancerului.

Pentru a beneficia de cele mai mari avantaje financiare (pana la 25% reducere permanent şi flexibilitatea efectuării plăţii la cateva luni dupa livare) la o gamă largă de produse utilizate în biologia celulară şi moleculară, va invitam sa va afiliati la programul nostru de fidelitate numit « Programul Congelator Bio Zyme ».

Un lucru care ne-a preocupat încă de la început a fost să includem în portofoliul nostru numai produse şi servicii de înaltă calitate, realizate de companii importante recunoscute pe plan internaţional. Acest lucru ne permite să vă oferim o garanţie de 100% pentru toate produsele şi serviciile furnizate.

Lucrând cu Bio Zyme, nu sunteţi singuri, ci aveţi la dispoziţie peste 1000 de specialişti din lumea întreagă : suportul tehnic al oricărui producător cu care colaborăm vă este la un click distanţă : orice întrebare, problemă sau situaţie va fi analizată şi rezolvată într-un mod profesional şi rapid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst