spot_img

Chirurgia cardiovasculară de avangardă, o soluție mai bună pentru pacienți

Congresul Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară (SRCCV 2019) va avea loc în perioada 17-20 octombrie 2019, la Hotel Sport din Poiana Brașov, unde sunt așteptați peste 300 de participanți.

Timp de 4 zile, în cadrul unui program științific care promovează abordarea multidisciplinară a afecțiunilor cardiovasculare, 62 de specialiști români și din străinătate vor susține în paralel în cele 2 săli de conferințe peste 100 de prezentări.

Congresul, creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 22 de credite EMC (Educație Medicală Continuă) pentru medici și 15 credite EMC pentru asistenți, este o oportunitate excelentă de educație medicală prin sesiuni plenare și workshop-uri.

Toate specialitățile implicate în tratamentul bolnavului de la chirurgie cardiacă, chirurgie vasculară, cardiologie, flebologie, cardiologie intervențională, anestezie și terapie intensivă, până la boli infecțioase se vor întâlni în cadrul dezbaterilor academice interactive la SRCCV 2019.

„În momentul de față, chirurgia cardiacă și vasculară s-au modificat  profund.  Intervențiile chirurgicale clasice devin din ce în ce mai puține. Au apărut noi soluții, prin intervenții minim-invazive, care sunt mult mai ușor de suportat de către pacienți, cu spitalizare minimă. S-au perfecționat protezele valvulare pentru valva aortică, implantate transcateter, transfemural sau transapexian. De asemenea, repararea endoscopică a anevrismelor de aortă, cu diferite localizări, a progresat foarte mult incluzând și leziuni traumatice și disecții de aortă”  a declarat Șef Lucrări Răsvan Vasile, Președintele Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară și Președintele Congresului SRCCV 2019.

Congresul SRCCV 2019 găzduiește cea de-a 11-a ediție a Simpozionului Asistenților de Chirurgie Cardiovasculară, ATI și Circulație Extracorporeală. Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară susține coloborarea profesională cu toate cadrele medicale și recunoaște că succesul unei intervenții chirurgicale se datorează implicării și profesionalismului tuturor membrilor din echipa medicală.

Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară încurajează noile generații de medici aflați la începutul carierei prin premierea celor mai bune lucrări de tip e-Poster cu tematica chirurgie cardiacă și chirurgie vasculară, care au ca primi autori medici cu vârsta de până în 35 de ani.

Congresul este însoțit de o expoziție medicală specializată unde companiile medicale expun cele mai noi echipamente și tehnologii din domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați website-ul www.srccvcongres.ro și contul de Facebook al evenimentului www.facebook.com/SRCCVCongres

PR & Media Coordinator: Silvia Tuvene, media@srccvcongres.ro, 0722 329 183

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst