spot_img

Conferinţa Best of ASCO® a Asociaţiei Medisprof

Asosiaţia Medisprof organizează prima conferinţă din România de tipul Best of ASCO®, licenţiată de către una dintre cele mai importante societăţi pentru tratarea cancerului din lume – ASCO. Conferinţa Best of ASCO® a Asociaţiei Medisprof se va desfăşura la Cluj-Napoca, în incinta Golden Tulip Hotel, în perioada 26-27 iunie 2015.

Această manifestare educaţională multidisciplinară se adresează atât medicilor specialişti, cât şi rezidenţilor în oncologie din România şi din ţările vecine. Participanţii vor avea ocazia de a  participa la prezentări cu un conţinut informativ de înaltă calitate şi actualitate, preluat din prezentările speakerilor de la cea mai prestigioasă conferinţă anuală de profil din lume – 2015 ASCO Annual Meeting, Chicago.

Doctorul Udrea Adrian, reprezentantul Asociaţiei Medisprof şi preşedinte al Asociaţiei Oncologilor Privaţi din România afirmă: “O altfel de abordare, mai multă interdisciplinaritate, integrarea într-un format consacrat al uneia din cele mai prestigioase societăţi profesionale din lume – ASCO! Pentru că ne dorim şi putem să facem mai mult, mai bine şi pentru că avem nevoie de comunicare şi colaborare, vă invit ca în fiecare an să vă alăturaţi efortului de a construi o societate profesională interactivă şi conectată chiar dacă, şi mai ales, pentru că dificultăţile zilnice încearcă să ne oprească din acest demers.”

Vor fi prezenţi atât speakeri din România, cât şi din Europa, cărora li se vor alătura specialişti americani cu prezentări din domeniul tumorilor gastrointestinale şi digestive, dar şi al psihologiei. Programul complet al manifestării, dar şi detaliile privind întregistrarea pentru participanţi se pot accesa prin intermediul site-ului conferinţei: www.cancereducation.ro.

Asociația Medisprof a fost fondată în 2011, iar scopul principal al acesteia este susținerea pacientului suferind de cancer. Dintre obiectivele principale ale asociaţiei se numără: promovarea și susținerea de programe coerente pentru perioada de risc post-terapeutic, susținerea educației continue medicale prin simpozioane și conferințe, susținerea și publicarea materialelor oncologice specializate, susținerea intereselor pacienților în fața autorităților, strângerea de fonduri pentru tratamente și activități asociative, elaborarea și publicarea de broșuri educaționale privind toate tipurile de cancer.

Coordonarea Conferinţei Best of ASCO® a Asociaţiei Medisprof este realizată de către agenţia Geta Ungurean. Aceasta organizează evenimente corporate, conferinţe, nunţi şi proiecte proprii printre care Târgul de dulcegării Sweet Days, StillWhite.ro, Urban Gourmet. De asemenea, Geta Ungurean, membră a clubului Rotary, activează ca moderator şi speaker ( The Woman, Business Lady Club, lansări de carte), susţine workshop-uri (Vestige: „Visul unei nopţi de vară”) şi alte activităţi importante în cadrul societăţii clujene şi nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst