spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

A XIV-a ediție a Conferinței organizată de Filiala București a OAMGMAMR

17 mai 2023 - 19 mai 2023

 

Dragi colegi și prieteni,

 

Avem bucuria să vă anunțăm organizarea celei de a XIV-a ediții a Conferinței organizată de Filiala București a OAMGMAMR. Tema propusă anul acesta este: „Competenţă, inovaţie, cercetare în îngrijirile de sănătate”.

 Conferinţa anuală, se va desfaşura în perioada 17-19 mai 2023, în București la Nord Events Center cu participare fizică în zilele de 17 şi 18 mai şi cu participare online în ziua de 19 mai.

 Vă invităm, așadar, să participaţi la un eveniment ştiințific de educaţie medicală continuă, dedicat profesioniştilor din asistență medicală generală, moaşelor şi asistenţa medicală, care se va concentra pe domenii precum: îngrijirile de sănătate bazate pe dovezi, filozofia îngrijirilor de sănătate bazate pe competenţe la nivel naţional şi internaţional, dezvoltarea de bune practici în îngrijirile de sănătate și nu în ultimul rând pe cercetare.

 Temele de dezbatere sunt alese din toate aspectele științei îngrijirilor de sănătate centrate pe pacient, leadership și management clinic, audit clinic, colaborare în echipa medicală, asigurarea echităţii și accesului universal la servicii de sănătate, demnitatea pacientului și a personalului medical.

 Fiecare ediţie a Conferinței anuale organizată de Filiala București a OAMGMAMR susține proiectul pe termen lung al transformării și dezvoltării profesiilor de asistent medical generalist, moaşă şi asistent medical ca parte integrantă, importantă în panoplia profesiilor medicale din domeniul sănătăţii în România.

 Parcursul profesional asumat şi responsabil, bazat pe profesionalism, empatie, compasiune, dezvoltare continuă, colaborare şi multidisciplinaritate se va oglindi în cele trei zile ale conferinţei în care vom formula răspunsuri, vom construi alternative, vom prezenta modele inovative care se adaptează obiectivelor și scopurilor de asigurare a calităţii îngrijirilor, a siguranţei pacienţilor noştri și în egală măsură a siguranței profesioniştilor din îngrijirile de sănătate.

 Evenimentul va conține elementele necesare unei dezbateri academice de vârf, asigurate de lectori, asistenți medicali și moașe, lideri în specialităţile lor, educatori, factori de decizie politică, experți din domeniul medical din România şi de la nivel internaţional, creând astfel oportunitatea unei comunități de colaborare și cooperare profesională.

 Având convingerea că vom răspunde obiectivelor dumneavoastră de dezvoltare profesională şi de educaţie continuă, vă așteptăm cu drag la cea de-a XIV-a Conferință a Filialei Municipiul București a OAMGMAMR!

 

 Vă mulțumim!

 Doina Carmen Mazilu

 Preşedinte OAMGMAMR-Filiala Bucureşti

 

Management eveniment: Ralcom Exhibitions SRL

Website eveniment: www.oammrbuc-conf.ro

Detalii

Începe:
17 mai 2023
Se termină:
19 mai 2023
Site web:
https://oammrbuc-conf.ro/

Organizator

Ralcom Exhibitions
Telefon
+40 210 58 14, 210 65 40
Email
office@ralcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Nord Events Center
Dimitrie Pompeiu Blvd., no. 4-6,
Bucuresti, Bucuresti România
+ Hartă Google
Telefon
0725 589 542
Vezi site-ul web Loc de desfășurare