spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Al 43-lea Congres Național Anual de Reabilitare Medicală

1 octombrie 2020 - 3 octombrie 2020

Conform Deciziei 5699/11.08.2020 a Colegiului Medicilor din Romania, webinarul Al 43-lea Congres National de Reabilitare Medicala a fost creditat cu 18 puncte de educatie medicala continua.

Speaker-ii prezentarilor orale, rapoartelor si simpozioanelor vor fi prezenti in Bucuresti la locul de desfasurare a congresului pentru a-si sustine prezentarile in direct, la data si ora din program. SRRM asigura gratuit cazarea celor care doresc acest lucru si nu sunt din Bucuresti.

Autorii de postere vor trimite o inregistrare video a prezentarii posterului conform instructiunilor din pagina de Rezumate.

Fiecare participant inscris la Congres va primi pe adresa de email furnizata la inscriere datele necesare pentru logarea in platforma care transmite on line a evenimentul.

Secretariatul Congresului

Persoanele inscrise dar care nu se logheaza la sesiunile congresului nu beneficiaza de certificat de participare sau puncte EMC. In acest caz taxa de participare nu poate fi rambursata.

Conform Deciziei 12/2018 a CMR, intrata in vigoare in 21 august 2018, primesc certificat de participare la congres si puncte EMC numai medicii membri ai CMR.

Tabelul cu participantii care se trimite la CMR pentru validarea punctelor pentru fiecare medic trebuie să contină obligatoriu:

– nume, prenume,

– specialitatea,

– gradul profesional,

– codul unic de identificare a medicului (CUIM) de pe certificatul de libera practica

Toate celelalte categorii de participanti primesc certificat de participare.

Certificate de participare

Certificatele de participare se eliberează online după congres.

Certificatul se generază automat și pentru medici cuprinde numărul de credite de EMC corespunzător numărului de zile de participare la congres. Pentru celelalte persoane inscrise la Congres se eliberează certificat de participare, fără puncte de EMC.

Intrebari/discutii in timpul sesiunilor

Softul folosit pentru transmisia on line a congresului permite adresarea de intrebari speaker-ilor prin chat catre moderator, care le selecteaza si le adreseaza speaker-ului pentru a raspunde in direct.

Limba oficiala a Congresului este limba romana.

Detalii

Începe:
1 octombrie 2020
Se termină:
3 octombrie 2020
Categorie Eveniment:
Site web:
https://www.srrm.ro/index.php?news=201911281

Organizator

Societatea Romana de Reabilitare Medicala
Telefon
+40770808698
Email
contact@srrm.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Online