spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferinta anuale de Imunologie si Imuno-Dermatologie

30 septembrie 2020 / 8:00 - 3 octombrie 2020 / 17:00

Stimați Colegi,

Într-o epocă în care activitatea de cercetare în elucidarea substratului imun al proceselor patologice  capătă amploare, conducerile Societății de Imunologie din România și a Asociației de Imuno-dermatologie consideră că a venit timpul concentrării atenției și resurselor spre acest domeniu captivant, dificil și amplu, în egală măsură.

Avem astfel onoarea să vă invităm să participați în perioada 30.09-03.10 2020 la lucrările Conferinței anuale de Imunologie și Imuno-Dermatologie 2020 și să dezbateți împreună cu speakerii invitați ultimele noutăți în cercetarea fundamentală și aplicativă în domenii precum: imuno-dermato-oncologieimunologia transplantului, infecții și inflamații non-piele, infecții cutanate,  prostatitele cronice.

Conferința comună a celor 2 societăți va debuta miercuri, 30 septembrie, cu o serie de lucrări prezentate sub tematica „Imunologiei fundamentale”. Lucrările vor continua joi, 01 octombrie, cu o zi consacrată temei „Imunologiei transplantului” și Imuno-Dermato-Oncologiei. Vineri, 02 octombrie va fi  dedicată prostatitelor cronice și Simpozionului coumn a Asociației Române de Imuno-Dermatologie, a Societății de Imunologie din România,  cu Societatea de Reumatologie.  Conferința se va încheia sâmbătă, 03 octombrie cu o zi dedicată crizei globale de sănătate, COVID-19:  Urgență majoră de sănătate publică

Vă așteptăm să fiți alături de noi la un eveniment de marcă!

Conf. Univ. Dr. Daniel Boda,

Președinte

Asociația de Imuno-Dermatologie din România

Prof. Univ. Dr. Monica Neagu,

Președinte

Societatea de Imunologie din România

Detalii

Începe:
30 septembrie 2020 / 8:00
Se termină:
3 octombrie 2020 / 17:00
Site web:
https://www.imuno-dermatologie.ro/conferinta-imuno-onco-dermatologie-2020-invitatie/

Organizator

Politici de Sanatate

Loc de desfășurare

Online