• banner catena
 • Loading Evenimente

  « Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

  Conferința Națională de Psihiatrie, Ediția a XIII-a

  23 septembrie - 26 septembrie

  Dragi colegi,
  Precum știți, în această perioadă am urmărit cu atenție evoluția pandemiei COVID-19 în țara noastră pentru a stabili modalitatea optimă de organizare a Conferinței Naționale de Psihiatrie – CNP 2020.
  Inspirați de tema evenimentului, am integrat inovația și creativitatea în procesul nostru de decizie pentru gestionarea provocărilor actuale. Astfel, ne bucurăm să anunțăm organizarea în format exclusiv virtual a Conferinței Naționale de Psihiatrie, în perioada 23 – 26 septembrie 2020.
  Această hotărâre a fost luată în interesul sănătății, siguranței și bunăstării tuturor celor implicați în eveniment, sprijinind în același timp autoritățile publice în efortul lor de a controla răspândirea virusului.
  Contextul actual a generat noi nevoi în cadrul comunității psihiatrice, atât pentru specialiști, cât și pentru pacienți. Astfel, acum mai mult ca oricând, este necesar să avem acces la resurse valoroase de educație continuă, iar Conferința Națională de Psihiatrie oferă cadrul ideal pentru un astfel de proces de formare profesională.
  Ne vom strădui ca sesiunile științifice la care veți participa cu ajutorul tehnologiei virtuale să vă ofere oportunități variate de învățare și să aducă beneficii similare cu participarea la un eveniment față în față. Vom reveni în curând cu informații privind contribuția la programul științific și agenda evenimentului.
  Conferința va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România și Colegiul Psihologilor din România.
  Vă mulțumim pentru răbdare și așteptăm cu interes să participăm cu toții la un dialog virtual util și interesant!
  Cu aleasă prietenie,
  Prof. Dr. Doina Cozman
  Președinte Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie
  Președinte CNP 2020

   

  Detalii

  Începere:
  23 septembrie
  Se termină:
  26 septembrie
  Eveniment Category:
  Sit web:
  https://ralcom.eventsair.com/cnp-2020/

  Loc de întâlnire

  Online

  Organizator

  Ralcom Exhibitions
  Telefon:
  +40 210 58 14, 210 65 40
  Email:
  office@ralcom.ro
  Sit web:
  www.ralcom.ro