spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă și Conferința Retina

22 iunie 2023 - 25 iunie 2023

Dragi colegi,

Suntem onorați și în egală măsură bucuroși să vă avem alături la al IX-lea congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă și Conferința Retina cu participare internațională, care în mod tradițional se desfășoară și în acest an în complexul Europa din Eforie Nord în perioada 22-25 iunie 2023.

Încă de la primul congres din 2014, această manifestare, călătorie în lumea inovațiilor medicale și a provocărilor tehnologice, a devenit în timp tradiție și a facilitat dezbateri cu oftalmologi internațional renumiți, oferind o imagine a celor mai noi tendințe în domeniul chirurgiei cataractei, chirurgiei refractive și retinei.

Și la această ediție, congresul, prin programul său generos oferă multiple oportunități colegilor de îmbunătățire a performanței personale și de creștere a calității actului medical. Schimbul de idei și experiențe din cadrul prezentărilor, dezbaterilor, simpozioanelor, workshopurilor organizate pentru medici specialiști, rezidenți și asistenți medicali va fi completat de un program social ce întărește comunicarea și colaborarea colegială între generații.

Dorim ca vechea aspirație către frumos și util a lumii antice, „dulce et utile”, să nu rămână o noțiune abstractă, ci o realitate concretă și firească la acest congres, deoarece armonia și eficiența coexistă și  decurg una din cealaltă.

Cu prietenie,

Prof. Dr. Călin Petru Tătaru

Detalii

Începe:
22 iunie 2023
Se termină:
25 iunie 2023
Site web:
http://srccr.ro/congres-2023/

Organizator

Loc de desfășurare

Hotel Europa Eforie Nord
Bulevardul Republicii 13,
Eforie Nord, 905350 România
+ Hartă Google