spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

4 septembrie 2022 - 7 septembrie 2022

Dragi colegi,

Îmi face o deosebită onoare să vă lansez invitația oficială de a participa la cel de-al 48-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Vom fi iarăși împreuna, în format exclusiv fizic după o pauză de 2 ani

Odată cu ediția a 48-a, dorim să redăm, cu ajutorul dumneavoastră, o altă dimensiune Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, printr-o nouă viziune a programului științific, care să îmbine ultimele noutăți în managementul clinic al diabetului zaharat cu cercetarea științifică, un element-cheie în progresul și inovația în diabetul zaharat.

Astfel, ne propunem să vă oferim o manifestare științifică de cel mai înalt nivel, care să reunească în calitate de speakeri reputați experți din România și de pe plan internațional, din domeniul diabetologiei și al specialităților conexe, alături de tineri medici cu rezultate de excepție, care reprezintă parte din viitorul medicinei românești.

Vă invităm să descoperiți noutățile pe care le pregătim pentru dumneavoastră, la cel de-al 48-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și vă încurajăm să vă implicați, să fiți activi, să dezbatem împreună provocările în managementul clinic al diabetului zaharat.

„Make science together for PRESENT and FUTURE!”

Prof. univ. dr. Romulus Timar

Președinte Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

ÎNSCRIERE

Participarea online la cel de-al 48-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice este GRATUITĂ.Pentru a vă înscrie la eveniment este necesară crearea unui cont pe www.Sanatatea.ONLINE/learning (crearea unui cont durează mai puțin de 5 minute).În cazul în care aveți deja cont pe platforma www.Sanatatea.ONLINE/learning trebuie doar să vă autentificați în contul dvs. și să apăsați butonul de înscriere la eveniment.Organizatorul științific al manifestării este: Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.Producătorul congresului (care asigură managementul logistic & tehnic al manifestării) este: Sănătatea Press Group.

Dacă aveți nevoie în orice moment de suport tehnic în utilizarea platformei,

vă rugăm să contactați Echipa de Suport:

Call Center: 0733.011.100

Detalii

Începe:
4 septembrie 2022
Se termină:
7 septembrie 2022
Site web:
https://congres2022.societate-diabet.ro/

Organizator

SANATATEA PRESS GROUP
Email
pr@sanatateapress.ro

Loc de desfășurare

Ana Hotels
Poiana Brasov
Brasov, România
+ Hartă Google