spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congresul Național de Psihiatrie ed a 8-a

12 iulie 2022 - 15 iulie 2022

Dragi colegi,

Îmi face deosebită plăcere să vă invit să participați la cea de-a opta ediție a Congresului Național de Psihiatrie!

Întrucât ne dorim să oferim comunității noastre științifice cel mai bun context pentru conectare, informare și dezvoltare profesională în acești ani plini de provocări, ne propunem ca acest eveniment, programat în perioada 12-15 iulie 2022, să se desfășoare pentru prima dată în format HIBRID. Reuniunea față în față la Grand Hotel Napoca va fi completată de evenimentul online, găzduit de platforma virtuală cu care v-am obișnuit deja și de aplicația smartphone v-CNP 2022.

Tema acestei ediții, Sănătatea mintală: Viziune globală | Strategie națională | Aplicare translațională, este premisa oportună pentru configurarea unui program științific valoros și relevant. Invitații din țară și din străinătate vor contribui, ca în fiecare an, la un dialog antrenant, menit să aducă în prim plan informații actuale și posibile soluții pentru îmbunătățirea metodelor de îngrijire a sănătății mintale a populației.

Așadar, numeroase oportunități de învățare și relaționare vă așteaptă online și offline, într-un format adaptat vremurilor actuale. Vă invităm să participați activ la Congresul CNP 2022, susținând astfel misiunea Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie – A.R.P.P. de a oferi acces la educație, informații științifice și cele mai bune practici în psihiatrie.

Și, pentru că siguranța participanților și partenerilor noștri rămâne prioritară, vom monitoriza permanent contextul epidemiologic la nivel național și internațional, fiind pregătiți, la nevoie, inclusiv pentru trecerea evenimentului în format exclusiv virtual.

Cu aleasă prietenie,

Prof. Dr. Doina Cozman

Președinte Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie – A.R.P.P.

Președinte Congres CNP 2022

Website eveniment: https://ralcom.eventsair.com/cnp-2022/

Locație eveniment: Cluj-Napoca

Management eveniment: Ralcom Exhibitions

Detalii

Începe:
12 iulie 2022
Se termină:
15 iulie 2022
Site web:
https://ralcom.eventsair.com/cnp-2022/

Organizator

Ralcom Exhibitions
Telefon
+40 210 58 14, 210 65 40
Email
office@ralcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Grand Hotel Napoca
Octavian Goga nr 1
Cluj Napoca, Cluj 400698 România
+ Hartă Google
Telefon
0264 580 715
Vezi site-ul web Loc de desfășurare