spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congresul Interdisciplinar de Medicină de Urgență

6 iulie 2022 - 8 iulie 2022

Stimați colegi,

Cu deosebită bucurie, după 2 ani de restricții epidemiologice, vă invităm la o ediție on site a Congresului Interdisciplinar de Medicină de Urgență, în perioada 6-8 iulie 2022, la Cluj Napoca, locația consacrată Grand Hotel Italia.

Ultimii doi ani ne-au arătat tuturor impactul platformelor on line de conectare interactivă a specialiștilor în culegerea datelor, analiza evidențelor în continuă schimbare și redactarea de ghiduri în baza concluziilor cercetărilor. Obiectivele principale au fost crearea de instrumente clasice, digitale, inovative care să ofere cadrul legal pentru modificarea strategiilor de asistență medicală, în condiții epidemiologice speciale.

Medicina de urgență a fost și de această dată „pe linia întâi în frontul pentru susținerea vieții”, iar experiențele profesionale trăite de fiecare dintre noi au însemnat de cele mai multe ori bariere dificil de trecut, dar nu imposibil.

Empatia, arta, cultura, sunetul muzicii și suportul psihologilor au reprezentat de multe ori stâlpii de susținere ai unei activități epuizante și al schimbărilor pozitive în practica de zi cu zi.

Simulările, dezvoltarea comunicării și a managementului interdisciplinar au devenit piloni importanți de strategie în activitatea medicală.

În acest context vă invităm să participați cât mai activ la cele 4 teme principale lansate: situații acute și răspuns imediat, asistența medicală în prespital, urgențele pediatrice, educația medicală aplicată în practica de zi cu zi a personalului din urgență între simulare – activitate medicală – digitalizare, cercetarea științifică o necesitate în practica curentă, experiențe pandemice de împărtășit.

Printre bastioane, ziduri vechi, tradiții culturale și academice, împletite cu noile cuceriri de IT, arhitectură modernă, noile concepte de „visual music” sau „music in the pub”, Clujul vă așteaptă să petreceți trei zile creative.

Vă mulțumim și sperăm ca în contextul evenimentelor din zonă să ne reîntâlnim pentru a schimba informații, a ne perfecționa în dorința de a crește calitatea actului medical.

Cu deosebită considerație,
Conf. dr. Adela Golea

Detalii

Începe:
6 iulie 2022
Se termină:
8 iulie 2022
Site web:
https://cimu.ro/

Organizator

MedEvents
Telefon
0 364 146 681
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Grand Hotel Italia
Cluj, România + Hartă Google