1. Afectiuni neurologice
(AVC, Traumatime craniene si vertebro-medulare, Leziuni ale nervilor periferici, Afectiuni neurologice autoimune, inflamatorii si degenerative, Tulburari de comunicare)
2. Afectiuni ale muschilor, articulatiilor si osului
(Tendinita, Entezita, Artroza, Artrita reumatoida, Spondilita anchilozanta, Osteoporoza, Afectiuni ale coloanei vertebrale)
3. Durerea
(Durerea acuta si cronica, Sindroame dureroase regionale, Fibromialgia, Sindroame posttraumatice, Traumatisme sportive)
4. Reabilitarea medicala in ale afectiuni
(Respiratorii, Cardio-vasculare, Cancer, Diabet, etc.)
5. Medicina Fizica si Balneologie
(Educatie, Evaluare, Programe, Tehnici, Cercetare, Strategii)
6. Dizabilitatea si Reabilitarea Medicala
(ICF, WHO Disability Action Plan 2014-2021, Reabilitarea pe Baze Comunitare, Supot si Asistenta, Reintegrarea profesionala si Reabilitarea vocationala, Echipa multidisciplinara)
7. Varia
Participantii sunt invitati sa trimita lucrari originale pentru prezentari orale sau poster, cu conditia ca acestea sa nu fi fost publicate anterior. Autorii care vor sustine rapoarte vor respecta de asemenea toate instructiunile de mai jos.
Lucrarile acceptate vor fi publicate in rezumat in volumul Congresului.
Rezumatele vor fi redactate in romana si engleza. Nu se vor folosi diacritice. Este obligatorie completarea tuturor campurilor.
Titlul rezumatului trebuie introdus cu majuscule, sistemul preluand exact formatul introdus.
Titlul trebuie sa fie cat mai concis (maximum 200 de caractere incluzand si spatiile). Nu se vor folosi abrevieri în titlu.
Tematica: se va selecta tema la care doriti sa afiliati lucrarea dumneavoastra din grila de tematici.
Numele autori se vor introduce complet, fara prescurtari in ordinea Prenume, Nume.
Corpul rezumatului nu trebuie sa depaseasca 300 de cuvinte si trebuie sa contina: Obiective, Material si Metoda, Rezultate, Concluzii. Nu se vor folosi grafica sau tabele în rezumat. Va rugam sa acordati o atentie deosebita gramaticii, textul fiind preluat asa cum este introdus. Abrevierile vor fi explicate la prima aparitie in text. Se pot introduce maxim 5 referinte bibliografice.
Lucrarile primite vor fi analizate de Comitetul Stiintific care le poate accepta sau respinge. Se poate solicita autorilor schimbarea formei de prezentare din Comunicare Orala in Poster si invers.
Trimiterea unui rezumat implica angajamentul formal al autorului de a de a prezenta lucrarea in sesiunea desemnata de catre Comitetul Stiintific, conform programului.
Data limita de trimitere a rezumatelor este 1 august 2015.
Pentru cei intarziati, s-a hotarat ca formularul de trimitere a rezumatelor sa mai poata fi accesat pana in 9 august 2015.
Lucrarile trimise pana la 1 august 2015 nu mai pot fi editate dupa aceasta data.
Pentru ca rezumatul sa fie publicat in Volumul Congresului si inscris in program, cel putin unul dintre autori trebuie sa fie inscris la Congres pana la 1 august 2015.
Neprezentarea unei lucrari implica respingerea rezumatelor trimise la viitoarele congrese.
Autorii sunt responsabili de continutul stiintific al rezumatelor trimise si de traducerea in limba engleza.
Rezumatele pot fi trimise numai in format electronic, on-line, accesand link-ul de mai jos.
Rezumatele trimise prin posta, e-mail sau fax NU vor fi acceptate.
Perioada de trimitere a rezumatelor s-a incheiat.
Rezumatele trimise pana la data de 1 august 2015 si acceptate in programul Congresului la sesiunea de Postere vor fi prezentate in format e-poster. Nu va fi posibila afisarea posterelor tiparite.
Autorii vor fi prezenti in spatiul destinat proiectiei e-posterelor pentru intrebari si discutii la data si ora care va fi comunicata in program.
3. Trimiteti e-posterul prin email la adresa poster.srrm@gmail.com pana cel tarziu in 13 septembrie 2015.